Näin liityt kaukolämpöön 

Rakennuksen onnistunut kaukolämmön toteutus vaatii tietoa, eikä rakentajan kannata lähteä toteuttamaan sitä yksin. Oulun Seudun Sähkö toimii mielellään rakentajan apuna. Kaukolämpöön liittyminen onnistuu sekä uutta kiinteistöä rakennettaessa että vanhan kiinteistön peruskorjauksen yhteydessä. Jo omakotitalon rakentamista suunnitteltaessa kannattaa olla yhteydessä kaukolämmön asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon (08) 310 1335 tai sähköpostitse osoitteeseen kaukolampo@oss.fi.

Peruskorjauksen yhteydessä kannattaa harkita myös lämmityksen vaihtamista kaukolämpöön. Kaukolämpöön liittyminen onnistuu, kun kiinteistö sijaitsee Oulun Seudun Sähkön kaukolämpöverkoston läheisyydessä.

Kaukolämpö on luotettava ja vaivaton tapa huolehtia kotisi lämmöstä ja lämpimästä käyttövedestä. Tasalaatuinen kaukolämpö lisää asumisviihtyisyyttä. Kaukolämpölaitteiston tilan tarve talossasi on melko pieni, koska lämpökattiloita, piippuja ja polttoainevarastoja ei tarvita. Kaukolämpöön liittyminen on myös panostus tulevaisuuteen, sillä se nostaa kiinteistösi arvoa.

Huonetilojen lämmitys voidaan jakaa miellyttävästi vesikiertoisilla patteri- tai lattialämmitysjärjestelmillä. Myös pesutilojen lattialämmitys ja ilmanvaihtokoneiden tuloilman lämmitys on järkevää liittää kaukolämpöön.

Kaukolämmön asiakkaana voit säästää energiaa ja rahaa ilman suuria investointeja. Käytettäessä lämmityslaitteita oikein ja harkitusti energiaa säästyy ilman, että terveellisen ja mukavan asumisen vaatimuksista tarvitsisi tinkiä. Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan ja lämmintä vettä on aina riittävästi.

Ota ajoissa yhteyttä

Ota yhteys Oulun Seudun Sähköön tarkistaaksesi onko kiinteistö liitettävissä kaukolämpöön. Annamme mielellämme opastusta kaukolämmön suunnitteluun ja toteutukseen. Tarvittavat suunnitelmat kannattaa teettää alan ammattilaisella, oli kyseessä saneeraus- tai uudiskohde.

Aiheeseen liittyvää
 

OTA YHTEYTTÄ

Lämmön liittymäasiat
(08) 310 1335
kaukolampo@oss.fi


 

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon