Asiakaspalvelu

Ammatitaitoista ja paikallista palvelua
Puh. (08) 310 1313

Näin liityt kaukolämpöön 

Rakennuksen onnistunut kaukolämmön toteutus vaatii tietoa, eikä rakentajan kannata lähteä toteuttamaan sitä yksin. Oulun Seudun Sähkö toimii mielellään rakentajan apuna.Kaukolämpöön liittyminen onnistuu sekä uutta kiinteistöä rakennettaessa että vanhan kiinteistön peruskorjauksen yhteydessä. Omakotitalon rakentamista suunnittelevan kannattaa heti ensi töikseen pyytää OulunSeudun Sähköltä lisätietoja kaukolämmöstä ja siihen liittymisestä.

Peruskorjauksen yhteydessä kannattaa harkita myös lämmityksen vaihtamista kaukolämpöön. Kaukolämpöön liittyminen onnistuu, kun kiinteistö sijaitsee Oulun Seudun Sähkön kaukolämpöverkoston läheisyydessä.

Kaukolämpö on luotettava ja vaivaton tapa huolehtia kotisi lämmöstä ja lämpimästä käyttövedestä. Tasalaatuinen kaukolämpö lisää asumisviihtyisyyttä. Kaukolämpölaitteiston tilan tarve talossasi on melko pieni, koska lämpökattiloita, piippuja ja polttoainevarastoja ei tarvita. Kaukolämpöön liittyminen on myös panostus tulevaisuuteen, sillä se nostaa kiinteistösi arvoa.

Huonetilojen lämmitys voidaan jakaa miellyttävästi vesikiertoisilla patteri- tai lattialämmitysjärjestelmillä. Myös pesutilojen lattialämmitys ja ilmanvaihtokoneiden tuloilman lämmitys on järkevää liittää kaukolämpöön.

Kaukolämmön asiakkaana voit säästää energiaa ja rahaa ilman suuria investointeja. Käytettäessä lämmityslaitteita oikein ja harkitusti energiaa säästyy ilman, että terveellisen ja mukavan asumisen vaatimuksista tarvitsisi tinkiä. Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan ja lämmintä vettä on aina riittävästi.

Ota ajoissa yhteyttä

Ota yhteys Oulun Seudun Sähköön tarkistaaksesi onko kiinteistö liitettävissä kaukolämpöön. Annamme mielellämme opastusta kaukolämmön suunnitteluun ja toteutukseen. Tarvittavat suunnitelmat kannattaa teettää alan ammattilaisella, oli kyseessä saneeraus- tai uudiskohde.

Uusi palvelu rakentajalle

Tonttikeskus avaimet käteen -palveluna

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää