Rekisteröidy viestipalveluun

Voit rekisteröityä viestipalveluumme ja saada tiedot häiriöistä tai suunnitelluista korjaustöistä matkapuhelimeesi tai sähköpostiisi. Ole hyvä ja anna matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi johon viestit haluat.

Asiakasnumeron ja käyttöpaikkatunnuksen löydät sähkölaskultasi. 

Rekisteröitymällä palveluun voit poistaa tai lisätä uusia puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita. Palveluun voidaan kytkeä samanaikaisesti useampia numeroita tai sähköposteja. Mikäli haluat ottaa viestejä vastaan myös yöllä, laita valinta kohtaan "Salli viestin lähetys myös yöllä" numeroa tallentaessa. Halutessasi muuttaa nykyisen numeron 24 h kattavaksi, poista ensin vanha numero ja lisää uusi. Mikäli sinulla on useita käyttöpaikkoja samalla asiakasnumerolla, niin palvelu toimii kaikkiin käyttöpaikkoihin. Mikäli sinulla on erityisiä toiveita palvelun toimintaan liittyen, esim. haluat eri käyttöpaikkojen viestit eri numeroihin, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit tilata palvelun myös tekstiviestillä AVAA ASIAKASNUMERO KÄYTTÖPAIKKATUNNUS numeroon 16126.

Palvelun voi halutessaan lopettaa koska tahansa lähettämällä samaan numeroon viestin SULJE ASIAKASNUMERO KÄYTTÖPAIKKATUNNUS. Peruuttaminen on tehtävä samasta kännykkänumerosta kuin se on tilattu.

Teksitiviestissä tyhjät kohdat ovat välilyöntejä.

Rekisteröintitekstiviestin lähettäminen maksaa lähettäjän operaattorin perimän maksun verran. Palvelu on muuten maksuton.

 

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon