Korotettu jäsenalennus jatkuu

Lue lisää

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö

Tietoa mahdollisiin sähkökatkoihin varautumisesta

Sähköä on tuotettava joka hetki yhtä paljon kuin sitä kulutetaan. Sähköpulalla tarkoitetaan tilannetta, jossa sähkön tuotanto ja tuonti eivät riitä kattamaan sähkön kulutusta. Kokosimme tietoa mahdollisista sähkökatkoista ja sähköpulasta.

Lue lisää

MeidänKuitu

MeidänKuitu - uusia alueita Oulunsaloon

Oulun Seudun Sähkö aloittaa valokuidun myynnin Oulunsalossa Lentokentäntien pohjoispuolella.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Hyödynnä 4 000 euron avustus

Öljystä kaukolämpöön vaihtajat voivat nyt hyödyntää lämmitysmuodon vaihtajille tarjottavia tukia. Valittavana on joko 4 000 euron valtionavustus tai 60 %:iin korotettu kotitalousvähennys.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Jäsenalennetun sähkömme myy Oomi

Oulun Seudun Sähkön jäsenalennetun (-20%) sähkön myy sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energia. Kyseessä on uusi, 1.4. toimintansa aloittanut valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö, jossa myös Oulun Seudun Sähkö on osakkaana.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Lumo Energia Oyj lopettaa toimintansa sähkönmyyjänä

Pyydämme kaikkia Lumo Energian asiakkaita, joilla on sähkönkäyttöpaikka verkkoalueellamme, tekemään viipymättä uuden sähkönmyyntisopimuksen uuden sähkönmyyjän kanssa.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Korotettu jäsenalennus jatkuu

Jatkamme korotettua jäsenalennusta loppuvuoden ajan. Tämä tukee strategista tavoitettamme tarjota jäsenillemme edullisinta energiaa.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Kysy kaukolämmön käyttötiedot WhatsAppissa

Askarruttaako lämmön kulutus tai kiinnostaako kaukolämmön sopimusasiat? Pikaviestipalvelu on tarkoitettu nopeaan ja ajasta riippumattomaan asiointiin: tekoäly ja automatiikka hoitavat vastaukset kysymyksiin.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Kartoitamme maa-alueita aurinkopuistoille myös Haukiputaalla

Oulun seudulla lisätään paikallista energiantuotantoa: aurinkosähköpuistojen maa-alueiden kartoitus käynnistyy myös Haukiputaalla.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Asiakaspalvelumme toimii tällä hetkellä puhelimitse ja verkossa

Asiakaspalvelumme toimii tällä hetkellä pääsääntöisesti puhelimessa ja verkossa. Tavoitat asiakaspalvelumme aukioloaikojemme puitteissa.

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Koillisnet Oy ostaa valokuituverkkoja Pohjois-Suomesta

Oulun Seudun Sähkön ja Kaisanetin omistama Koillisnet ostaa Loihde Trustilta Kuusamon sekä Kemijärven ja Sallan alueen valokuituliiketoiminnan

Lue lisää

Oulun Seudun Sähkö

Oulun Seudun Sähkö mukana Suomen suurimman tuulipuiston toteuttamisessa

Suomen suurin tuulivoimahanke käynnistyy. Oulun Seudun Sähkö on mukana hankkeessa.

Lue lisää

Säästä lämmityskuluista - älä lämmityksestä

Toteuta avaimet käteen -kaukolämpöremontti

Oulun Seudun Sähkö on alueemme vahva toimija

Osuuskuntaperiaatteella toimivana yhtiönä tavoitteemme on tuottaa toimialueemme asukkaille edullista energiaa ja monipuolisia palveluita: sähköä, lämpöä ja valokuituyhteyksiä. Energiantuotanto, sähkönsiirto, kaukolämpö ja valokuitu ovat liiketoimintamme perusta. Sähköä myymme valtakunnallisen sähkönmyyntiyhtiö Oomi Energian kautta.

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon

Urakoitsijan palvelut

Oulun Seudun Sähkö palvelee seudun urakoitsijoita niin kaukolämpöön kuin sähköurakointiin liittyen. Sähköurakoitsija voi esimerkiksi tilata mittarin asennuksen ja liittymän kytkennän helposti netistä löytyvän varauskalenterin kautta.

Lue lisää

Rakentajan palvelut

Rakennuksen onnistunut kaukolämmön toteutus ja sähköverkkoon liittäminen vaativat tietoa, eikä rakentajan kannata lähteä toteuttamaan niitä yksin. Oulun Seudun Sähkö toimii mielellään rakentajan apuna. Kauttamme saa myös työmaasähkön vaivattomasti käyttöön.

Lue lisää

Isännöitsijän palvelut

Isännöitsijät voivat ilmoittaa tiedot poismuuttavasta asukkaasta ja huoneistoon muuttavan asukkaan tiedot kätevästi nettilomakkeella. Kun taloyhtiössä suoritetaan peruskorjausta tai muuta sähköremonttia, olemme mielellämme käytettävissä.

Lue lisää