Sähköliittymän tilaus


Liittymissopimuksen lähetysosoite (täytä vain, jos valitsit postitse lähetettävän sopimuslomakkeen ja osoite on eri kuin liittyjän osoite)

Liittymislaskun laskutusosoite (jos eri kuin liittyjän osoite)

Kiinteistön tiedot


Huomioithan vastauksessasi, että minimi toimitusaika on 2 viikkoa.

Liittymismaksu

Sähkön siirto- ja verkkopalveluhinnasto 1.3.2021 alkaen
Verkkoyhtiön omistavat paikalliset sähköosuuskunnat Keskusosuuskunta Oulun Seudun Sähkön kautta. Käyttöpaikan haltijana sinulla on mahdollisuus liittyä sähköosuuskunnan jäseneksi ja hyödyntää tuntuvat jäsenedut. Lisätietoja jäsenyydestä löydät nettisivuiltamme.

Tonttikeskus avaimet käteen -palvelu

Tonttikeskusratkaisulla omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon rakentaja saa työmaasähkön vaivattomasti käyttöön. Tonttikeskus palvelee myös lopullista sähkönkäyttöä kiinteistön pääkeskuksena. Tonttikeskus avaimet käteen -palvelu käsittää kytkentä-, kaivu- ja asennustöineen seuraavaa: • Tonttikeskus 50 A, ylijännitesuojalla • Liittymiskaapeli AXMK 4 x 25 (max. 60 m) • Maadoitusköysi Cu16 (25 m) ja merkkinauha • Mittaroinnin sekä vaihtoehtoisesti kaapelijatkoksen tai liittymiskaapelin kiinnityksen pylvääseen. Asiakas määrittää tonttikeskuksen sijainnin haluamaansa paikkaan tontillaan. Keskus pyritään asentamaan heti lopulliseen sijoituspaikkaan. Jos tonttikeskuksen lopullinen sijainti tulee olemaan esimerkiksi autotallin ulkoseinällä, sijoitetaan se tulevan autotallin välittömään läheisyyteen ja liittymisjohdon pituus huomioidaan sen mukaisesti.

Väliaikainen työmaakeskus (ei tarvita, jos tilattu Tonttikeskuksen avaimet käteen -palvelu)

Liitteet

Lähetä esim. pää- tai nousujohtokaavio, asemapiirustus ja pääkeskuksen sijaintipiirustus lomakkeen liitteenä. HUOM! Sinun tulee liittää mukaan vähintään asemapiirustus tai vastaava, josta käy ilmi kohteen sijainti.

Muut maksulliset palvelut:

  • Liittymisjohdon kiinnitys pylvääseen (sisältää päätteen ja kiinnitystarvikkeet)  122 €

  • Kaapelijatkos ≤ 50 mm2 (sisältää jatkostarvikkeet, ei sisällä kaapelia eikä kaivutöitä) 122 €

  • Työmaakeskuksen kytkentä. Tilausaika 7 pv tai enemmän 112 €

  • Työmaakeskuksen kytkentä. Tilausaika 2-6 pv 165 €

  • Työmaakeskuksen irrotus  112 € 

 

 

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon