Online-palvelumme uudistuvat

Uudet palvelut korvaavat nykyisen Extranetin kesäkuun 2021 aikana. Uudistus koskee kaukolämmön ja sähkönsiirron asiakkaitamme sekä Oomilta sähkönsä ostavia asiakkaita.

Kulutustiedot löytyvät Extranet-palvelusta 21.3. 2021 asti. Jatkossa kulutustiedot löytyvät uudesta Online-palvelusta. Uuden palvelun käyttöönotto on viivästynyt. Pahoittelemme, että siirtymävaiheen tietoja ei ole tällä hetkellä saatavilla.

EXTRANET-palveluun pääset tästä.

Sähköverkon ja kaukolämmön online-palvelut

Uudet online-palvelut avautuvat kesäkuun aikana, jonka jälkeen asiakkaamme voivat rekisteröityä sähköverkon ja kaukolämmön online-palveluihin pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

  • Extranet - toiminnassa vielä toistaiseksi
  • Sähköverkon online-palvelu - lisäämme linkin palvelun avauduttua
  • Kaukolämmön online-palvelu - lisäämme linkin palvelun avauduttua

Sähköverkon ja kaukolämmön online-palvelussa aikaisemmat tiedot kulutustietoja lukuun ottamatta eivät siirry uuteen Onlineen. Jos haluat säilyttää vanhat sähkölaskusi, tallennathan ne omalle koneellesi.

Oomi Online sähkönmyyntiasiakkaille

Mikäli sähkönmyyjäsi on Oomi, löydät sähkönmyyntisopimukseesi liittyvät tiedot maaliskuun lopusta lähtien Oomin Online-palvelusta: oomi.fi/online. Rekisteröityminen palveluun tapahtuu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomioithan, että pääset rekisteröitymään Oomi Onlineen vasta, kun palvelu on otettu käyttöön maaliskuun lopussa.

Jatkossa sähköenergian ostoa koskevat tiedot näkyvät Oomi Onlinessa ja sähkönsiirron sopimuksia koskevat tiedot sähköverkon Onlinessa. Ostaessasi sähkösi Oomilta, näet kokonaissähkölaskun Oomin Onlinessa.

Pyydämme huomioimaan, että aikaisemmat tiedot eivät siirry Oomi Online -palveluun. Jos haluat säilyttää vanhat sähkölaskusi, tallennathan ne omalle koneellesi. Jos olet jonkin muun sähkönmyyntiyhtiön asiakas, kysythän online-palvelusta omalta sähkönmyyjältäsi.

Aiheeseen liittyvää

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon