Maksutonta neuvontaa ja kaatoapua riskipuiden poistoon

Onko kiinteistöänne syöttävän ilmajohdon lähellä puu, joka kaatuessaan tai kallistuessaan voisi vaarantaa sähkönjakelun? Mikäli epäilette näin olevan, voitte käyttää maksutonta palveluamme avuksi riskipuun poistamisessa. Arvioimme tapauskohtaisesti, riittääkö kohteeseen neuvonta, vai onko tarpeen tuoda paikan päälle apua puun turvalliseen kaatamiseen.

Neuvontaan kuuluu puunkaadon opastaminen niin, että kaato sujuu turvallisesti. Samalla sovimme vastuukysymykset sen varalta, että puu kuitenkin sattuisi kaatumaan johdolle. Puunkaatoavussa ohjaamme kaatosuuntaa tarvittavalla kalustolla, esimerkiksi kaatotunkein ja taljoin. Tarvittaessa hoidamme myös sahaamisen kaadon osalta. Muu puun käsittely (karsinta, katkonta ja poiskuljetukset) ei sisälly palveluumme. Voimme myös siirtää ilmajohdon alemmaksi kaadon ajaksi, mikäli katsomme sen tarpeelliseksi.

Korostamme, että palvelu koskee vain sähkönjakelua vaarantavia puita. Arvion vaarantavuudesta tekee tarvittaessa sopimusmetsurimme.

Tilaa maksuton apu hyvissä ajoin (3-4 vkoa ennen tarvetta) alla olevalla lomakkeella. Kiireellisissä tilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä sähkön tekniseen asiakaspalveluun (08) 310 1333.

Tilauslomake puunkaatoapuun

Kohteen osoite

Olemme yhteydessä kahden viikon kuluessa tilauksesta. Palvelu on maksuton.

Aiheeseen liittyvää

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon