Omakotitalon kaukolämpölaitteiston ilmainen kuntotarkastus

Kaukolämpölaitteiston kuntotarkastus on jäsenillemme ilmainen palvelu, joka varmistaa laitteistosi kunnon ja oikeat säädöt.

Miksi kaukolämpölaitteisto kannattaa tarkistaa?

Kaukolämpölaitteiden kunto ja säädöt kuuluvat omakotiasukkaan vastuulle. Kun lämmitysjärjestelmäsi on tasapainossa, säästät energiaa asumismukavuudestasi tinkimättä. Kuntokartoituksen avulla voit myös ennakoida mahdolliset huoltotarpeet.


Mitä kuntokartoituksessa selvitetään?

Kuntotarkastuksessa selvitämme perusteellisesti kaukolämpölaitteistosi kunnon ja toiminnan. Tarkastuksen pohjalta saat kuntoraportin, joka sisältää arvion laitteistosi kunnosta ja mahdollisista korjaustarpeista.

Palveluun sisältyy:

  • Laitteiston kuntoraportti toimenpide-ehdotuksineen
  • Laitteiston säätöjen tarkastukset ja mittaukset (energiansäästöä)
  • Perus- ja kulutustietojen selvitys
  • Käyttöopastus ja energianeuvonta
Milloin kuntokartoitus kannattaa tehdä?

Kaukolämpölaitteistot ovat kestäviä ja pitkäikäisiä, mutta yli 10 vuotta käytössä olleiden laitteistojen kunto kannattaa tarkistuttaa asiantuntijalla parin vuoden välein. Usein kaukolämpölaitteistoja tarkastetaan myös kiinteistökauppojen yhteydessä.

Mistä voin tilata kaukolämpölaitteiston kuntokartoituksen?

Kartoituksen tilaaminen on helppoa. Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä tarkastusajan sopimiseksi. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme kaukolampo@oss.fi tai 08-310 1336. Kuntotarkastus on jäsenasiakkaillemme maksuton.

Haluan varata kaukolämpölaitteiston ilmaisen kuntotarkastuksen

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon