Asiakaspalvelu

Ammatitaitoista ja paikallista palvelua
Puh. (08) 310 1313

Isännöitsijän palvelut

Oheisena muttoilmoituslomake, jolla isännöitsijä voi ilmoittaa tiedot poismuuttavasta asukkaasta ja huoneistoon muuttavan asukkaan tiedot. Ajallaan tehdyllä sähkösopimuksella vältytään sopimuksettoman käyttöpaikan katkaisulta. 

Kun taloyhtiössä suoritetaan peruskorjausta tai muuta sähköremonttia olemme mielellämme käytettävissä. LVIS-saneerauksen yhteydessä sähköistykseen voidaan tehdä isojakin muutoksia, jotka edellyttävät toimenpiteitä myös kaukolämpö- ja verkkoyhtiöltä. Siksi on tärkeää että saamme tiedon heti, kun päätös peruskorjauksesta on taloyhtiössä tehty.

Isännöitsijällä on paras tieto remontin kokonaisuudesta ja taloyhtiön valitsemista urakoitsijoista, jotka tulee ilmoittaa myös meille. Remontin aikataulu on tärkeää olla tiedossamme hyvissä ajoin, että mahdolliset sähköverkkoon tehtävät muutokset saadaan suunnitteluun ja työn alle ajoissa.

 

Muuttoilmoitus

Tiedot poismuuttavasta asiakkaasta:

Käyttöpaikan osoite:

Loppulaskun osoite:

Tiedot uudesta asiakkaasta:

Ilmoittajan tiedot:

Uusi palvelu rakentajalle

Tonttikeskus avaimet käteen -palveluna

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää