Sähköauton latauspalvelut Oomista

Harkitsetko latauspistettä yrityksellesi tai taloyhtiöösi? Oulun Seudun Sähkö tarjoaa latauspalveluita omistamansa sähkönmyyntiyhtiö Oomin kautta.

Oomista sähköautojen latausratkaisuja on saatavilla avaimet käteen -periaatteella kattaen kartoituksen, asennuksen sekä käyttöönotto-opastuksen.

Ympäri Suomen palveleva Oomi jälleenmyy älykkäitä Virta-latausratkaisuja. Valikoimasta löytyy myös peruslatauslaitteet kohteisiin, joissa esimerkiksi käyttäjän tunnistus ja automaattinen lataussähkön maksatus ei ole tarpeen. Latauslaitteilla onnistuu kaikkien hybridi- ja sähköautojen lataus.

Lataushybridien ja täyssähköautojen määrä kasvaa kovaa vauhtia niin kotimaassa kuin maailmalla. Sähköautoilun etuja ovat esimerkiksi

  • ajonaikainen päästöttömyys
  • energiatehokkuus
  • hiljainen toiminta
  • mahdollisuus käyttää uusiutuvaa energiaa.
Tutustu Oomin yrityksille ja taloyhtiöille suunnattuihin sähköautojen latauspalveluihin!
Aiheeseen liittyvää

Sähköauton lataus yrityksille

Oomilta saat yrityksellesi sähköauton latauspisteet asennettuna kaikkialla Suomessa. Tarjonta kattaa niin kartoitukset, latausinfran rakentamisen, latauslaitteet ja -palvelut.

Sähköauton lataus taloyhtiöille

Harkitsetko latauspistettä taloyhtiöösi? Oomi Lataus -palvelu taloyhtiöille kattaa kaiken kartoituksesta asennukseen, käyttöönotto-opastusta unohtamatta.