Oulun Seudun Sähkö on jäsentensä omistama

Oulun Seudun Sähkö on kuluttajaosuuskunta, jonka tehtävänä on tuottaa jäsenille edullisia ja laadukkaita palveluita. Energiantuotanto, sähkönsiirto, kaukolämpö ja valokuitu muodostavat liiketoimintamme perustan. Jäsenalennetun sähkömme myy valtakunnallinen sähkönmyyntiyhtiö Oomi, jonka omistamme yhdessä kymmenen muun suomalaisen sähköyhtiön kanssa.

Keskusosuuskunta Oulun Seudun Sähkö on perustettu 26.3.1921. Sen jäseninä on tänä päivänä 12 sähköosuuskuntaa ja kolme muuta yhteisöä. Oulun Seudun Sähkö on kokonaan jäsentensä omistama.

Oulun Seudun Sähkön jäseneksi voivat liittyä ne henkilöasiakkaat, joilla on sähkön- tai lämmönkäyttöpaikka jakelualueellamme. Sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat jäsenalennusta sähköstä, kaukolämmöstä ja laajakaistapalvelun kuukausimaksusta Oulun Seudun Sähkön toimialueella sijaitsevaan käyttöpaikkaansa.

Visio 2025: Jäsenille parasta arkeen

Suomen edullisin energia ja data ovat Oulun Seudun Sähkön viisivuotisstrategian keihäänkärkiä. Energian osalta olemme olleet vastaaviin tuotteisiin verrattaessa Suomen edullisimpien joukossa jo useamman vuoden ajan, mutta lisäsimme kuluvaan viisivuotistrategiaan rohkeasti mukaan myös datan. Oulun Seudun Sähkö on Suomen suurin seutuverkkotoimija: tavoitteenamme on Suomen edullisimmat laajakaistapalvelut, kun vertailukohtana ovat MeidänKuitu-liittymiä vastaavat laajakaistapalvelut.

Edullisen hinnan lisäksi haluamme tarjota alueemme asukkaille monipuolisia ja laadukkaita palvelukokonaisuuksia.

Oulun Seudun Sähkö on asettanut tavoitteen olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta edellytykset sen toteutumiselle ovat hyvät. 

Hiilineutraalisuustiekartta

Tavoitteemme on olla hiilineutraali energiayhtiö vuoteen 2025 mennessä. Vuonna 2021 julkaistuun Oulun Seudun Sähkön hiilineutraalisuustiekarttaan on merkitty askeleet kohti hiilineutraalisuutta.

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon