Suomen halvinta Oomi-energiaa jäsenille

Sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat Oomi Energialta ostamastaan sähköenergiasta jäsenalennusta Oulun Seudun Sähkön toimialueella sijaitsevaan käyttöpaikkaansa. Jäsenyys todella kannattaa! 

Voimassa oleva jäsenalennus 

  • Jäsenalennus 1.6.2023 alkaen on 30 %
  • Jäsenalennus 1.1.2023–31.5.2023 on 20 %
  • Jäsenalennus 1.9.-31.12.2022 on 30 %
  • Jäsenalennus 1.1.-31.8.2022 on 40% 

Oulun Seudun Sähkön jäsenenä saat

  • alennusta lämpöenergiasta ja Oomilta ostamastasi sähköenergiasta.
  • 10 vuoden korottoman ja kuluttoman maksuajan avaimet käteen -kaukolämpöremontteihin.
  • ilmaisia tai alennushintaisia pääsylippuja alueemme kulttuuri- ja urheilutapahtumiin, mistä ilmoitamme Valokaari-asiakaslehdessämme, nettisivuillamme sekä Facebook-sivuillamme.
  • kutsun vuosittaiseen jäsentapahtumaan, jossa on jäsenosuuskuntien sääntömääräisen kokouksen lisäksi ajankohtaista tietoa jäsenyydestä ja Oulun Seudun Sähkön toiminnasta.
  • mahdollisuuden vaikuttaa osuuskuntatoiminnassa.

Tutustu Oulun Seudun Sähkön jäsenesitteeseen
 

Mitä jäseneksi liittyminen maksaa ja missä voin liittyä jäseneksi?

Jäseneksi liityttäessä maksetaan kertaluonteinen 20 euron jäsenmaksu.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus nettisivuillamme. Voit myös pyytää jäsenhakemuksen osoitteesta asiakaspalvelu@aspa.oss.fi, soittaa asiakaspalvelunumeroon (08) 310 1313 tai jättää yhteydenottopyynnön.

Miten voin irtisanoa jäsenyyteni?

Jäsenyytesi päättyy, jos sinulla ei ole sähkön- tai lämmönkäyttöpaikkaa Oulun Seudun Sähkön verkkoalueella. Jäsenyyden päättyessä palautamme 20 euron jäsenmaksun. Voit hakea palautusta Jäsenmaksun palautus -lomakkeella.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Oulun Seudun Sähkön jäseneksi voivat liittyä ne henkilöasiakkaat, joilla on sähkön- tai lämmönkäyttöpaikka jakelualueellamme. Jäsen voi osallistua oman jäsenosuuskuntansa toimintaan ja siten päästä vaikuttamaan keskusosuuskunnan päätöksentekoon. Jäsenalennuksen saavat kaikki jäsenet riippumatta siitä, osallistuvatko he toimintaan.

Mitä on osuustoiminta?

Osuustoiminta on taloudellista yhteistoimintaa jäsenten hyväksi. Osuustoiminta on jäsenen osuutta toiminnasta: oikeutta osallistua osuuskunnan toimintaan, käyttää sen palveluita ja hyötyä niistä. Osuustoiminta on yritys, jossa palvelujen käyttäjät omistavat palvelun tuottajan.

Keskusosuuskunta Oulun Seudun Sähkössä ylintä päätösvaltaa käyttää osuuskuntakokous, johon kutsutaan edustaja jokaisesta 12 jäsenosuuskunnasta ja kolmesta muusta jäsenyhteisöstä. Jäsenosuuskunnat ovat hallinnollisia yksiköitä, joilla ei ole liiketoimintaa. Ne päättävät itse toiminnastaan, jota ohjaa jäsenosuuskunnan hallitus.

Jäsenosuuskuntien sääntömääräiset kokoukset pidetään vuosittain toukokuun loppuun mennessä. Kokouksissa valitaan muun muassa jäsenosuuskuntien hallitusten jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi tarjolla on ajankohtaista tietoa jäsenyydestä ja Oulun Seudun Sähkön toiminnasta.

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon