Valokuitua kattavasti koko jäsenalueelle

ti maalisk. 26 14:06:00 2024

Suunnittelemme parhaillaan valokuidun rakentamista Kempeleessä Kokkokankaan, Ylikylän ja Haapamaan alueille. Tavoitteenamme on, että voimme rakentaa nopean ja edullisen MeidäKuidun näille alueille kesällä 2025. Linnakankaalla jatkamme rakentamista jo tänä kesänä.

Valokuidun rakentaminen käynnistyy ensimmäisenä niillä alueilla, joilla tilauskanta on riittävä. Jos tilauksia ei saada tarpeeksi, rakentaminen voi siirtyä. Tästä syystä myös asiakkaiden aktiivisuudella on väliä. Jos liittymän haluaa omalle kotikadulleen, kannattaa tilaus tehdä heti. Näin valokuitu saadaan tehokkaasti käyttöön mahdollisimman monelle mahdollisimman pian.

Miksi valita MeidänKuitu?

MeidänKuitu on vahvasti paikallinen ja läheinen. Osuuskuntataustaisena toimijana tehtävämme on tuottaa hyötyä jäsenillemme ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan samat palvelut koko Oulun Seudun Sähkön toimialueella.

Huipputekniikalla rakennettu valokuituliittymä on vakaa ja riittävä – nyt ja tulevaisuudessa. Eikä naapureiden surffailuilla ei ole väliä, vaan MeidänKuidussa riittää hyvin kaistaa kaikille.

Lisäksi sähköosuuskunnan henkilöjäsenet saavat 10 %:n alennuksen laajakaistapalvelun kuukausimaksusta. MeidänKuitu laajakaistapalveluissa ei ole piilokustannuksia tai määräaikoja, joiden jälkeen hinnat pomppaavat ylöspäin. Hinnoittelumme on vakaata myös tulevaisuudessa.

Olemme selkeästi edullisin valokuituverkon ja laajakaistaverkon toimittaja alueellamme. Ei pelkästään investointikustannusnäkökulmasta, vaan myös pitkäaikaisen palvelun näkökulmasta.

Tilaa MeidänKuitu ja varmista huippunopea netti kotikadullesi

MeidänKuitu-valokuituliittymä toimitetaan kotiin aina avaimet käteen -toimituksena. Liittymähinta uusilla alueilla on 100 €. Valokuituasennuksen yhteydessä tarjoamme myös Kaapeli-TV:n kytkennän maksutta.

Nopeuta valokuidun tuloa alueellesi kertomalla valokuidusta ja sen hyödyistä naapureille ja kannusta heitä tekemään tilaus nettisivuillamme. Kun saamme riittävästi tilauksia, pääsemme suunnittelemaan verkkoa. Jos tilauksia ei synny tarpeeksi ja rakentaminen siirtyy, tilauksesi peruuntuu automaattisesti. Tilaus ei sisällä ennakkomaksuja, maksat vasta, kun liittymä on rakennettu.

Valokuidun tilaamista ei kannata jäädä odottamaan siihen saakka, että kaivinkone näkyy kotikadulla. Päätöksen rakennettavista alueista syntyvät nopeammin, kun asiakkaat osoittavat tilauksillaan kiinnostuksensa MeidänKuitua kohtaan. Näin voimme tarjota palveluitamme mahdollisimman nopeasti niille alueille, jossa tarve on suurin.

Tilaa valokuituliittymä

Matti Kangas
valokuituliiketoimintojen johtaja

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon