Valokuidulla taloyhtiön netti ja TV:n katselu kerralla kuntoon

ti helmik. 20 15:00:00 2024

Pätkivä netti tai säälle altis TV-antenni voivat työllistää isännöitsijää ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaa uskomattoman paljon. Asukkaiden jatkuvat yhteydenotot vievät aikaa, eikä ongelman korjaamiseksi ole paljoa tehtävissä, jos kysymys on tiensä päähän tulleesta tekniikasta. Helpoin tapa hoitaa taloyhtiön tietoliikenneyhteydet ja TV:n katselu kerralla kuntoon on MeidänKuitu-taloyhtiösopimus.

MeidänKuitu-taloyhtiösopimus räätälöidään aina taloyhtiökohtaisesti ja toimitetaan kiinteistön tekniseen tilaan avaimet käteen -toimituksena. Toteutukseen vaikuttaa muun muassa huoneistojen määrä ja kiinteistössä oleva sisäverkon tekniikka.

– Jos taloyhtiön sisäverkko alkaa olla tiensä päässä, sen päivittäminen valokuituun voidaan sisällyttää tarjoukseen. Sisäverkon uusimisella vanhassakin taloyhtiössä voidaan nauttia huippunopeista yhteyksistä, kertoo asiakasvastaava Vesa Verronen. 

Avaimet käteen -toimitus on taloyhtiölle todella vaivaton tapa hankkia modernit tietoliikenneyhteydet. Se on myös aikaa kestävä ratkaisu, jolla taloyhtiön tiedonsiirtokapasiteetti on taattu vuosikymmeniksi eteenpäin.  

Ikääntynyt harava-antenni voi olla taloyhtiön murheenkryyni

Vanha TV-tekniikka voi käydä kalliiksi ja asettaa asukkaat eri asemaan. Antennien suuntaamistyöt esimerkiksi myrskyjen jälkeen saattavat aiheuttaa ylimääräisiä asennuskäyntejä. Lähetysten laatu voi myös vaihdella niin, että osalla asukkaista lähetykset näkyvät hyvin ja osalla heikommin. MeidänKuitu -taloyhtiösopimukseen on saatavissa myös kaapeli-TV, joka tuo loistavan kuvan- ja äänenlaadun jokaiseen huoneistoon. Samalla säälle altis kattoantenni siirtyy historiaan.

– Taloyhtiön asukkaat ovat nyt tyytyväisiä. Lähetysten laatu on hyvä ja tarjolla on paljon enemmän uusia kanavia. Asennustyöt sujuivat nopeasti ja kytkemisen jälkeen asentajat kiersivät jokaisessa huoneistossa varmistamassa, että kanavat ovat löytyneet. Saimme numeronkin, johon soittaa, jos kaapeli-TV:n kanssa olisi jotain ongelmia, kertoo kempeleläisen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Marge Alatalo.

Toimiva tekniikka säästää isännöitsijän aikaa

Kiinteä yhteys on hyvin toimintavarma. Valokuitu ei huoltoa tarvitse ja laitteiston voi hankkia kauttamme palveluna. Asukkaita puolestaan auttaa tarvittaessa MeidänKuitu-asiakaspalvelu. Niinpä isännöitsijän aikaa ei enää kulu netti- ja TV-ongelmien selvittelyyn.

Toimiva taloyhtiö on houkutteleva

Hyvä nettiyhteys ja toimivat TV-palvelut ovat tärkeä kriteeri asuntoa valittaessa. Ne kuuluvat nykyaikaisen taloyhtiön peruspalveluihin ja lisäävät niin asumismukavuutta kuin asunnon arvoakin.


Vaivaton valinta taloyhtiölle

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa kaapeli-TV:n asennuksen maksutta valokuituasennuksen yhteydessä. MeidänKuitu-alueilla kaapeli-TV:n hinta 36:lla peruskanavalla on omakotitaloissa 8,90 euroa kuukaudessa ja taloyhtiöiden huoneistoissa 5,50 euroa kuukaudessa. Kuukausimaksu sisältää myös teknisen ylläpidon ja huollon.

MeidänKuidun kaapeli-TV -liittymä hyödyntää asunnossa olemassa olevia tv-pistokkeita, joten ylimääräisiä sisäasennustöitä ei tarvita. Säälle altis kattoantenni poistuu, ja tilalle tulevat teräväpiirtokanavat ja noin 150:n maksu-tv-kanavan tilausmahdollisuus. 

Taloyhtiöissä MeidänKuitu kaapeli-TV:n tilaaminen edellyttää kaikkien huoneistojen liittämistä palveluun. Sen hankkiminen ei kuitenkaan edellytä, että jokainen huoneisto tilaa laajakaistapalvelut. Myös taloyhtiöt saavat kaapeli-TV-asennuksen täysin veloituksetta valokuituasennuksen yhteydessä. Se vaatii toimiakseen MeidänKuitu-valokuituliittymän.

Sovi ilmainen esittelyaika

Pyydä valokuituasiantuntijamme kertomaan kuituyhteyden eduista ja projektin etenemisestä taloyhtiölle. Saavumme paikalle myös etäyhteyksiä pitkin!

MeidänKuitu myynti
Puh: (08) 310 1337
valokuitu@oss.fi

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon