MeidänKuidun teknisen asiakaspalvelun ammattilaiset ovat apunasi

pe tammik. 20 16:16:00 2023

Valokuidun teknisessä asiakaspalvelussa asiakkaan ongelmaa lähdetään ratkomaan vankan ammattitaidon ja tekniikan yhdistelmällä. Tekniseen asiakaspalveluun yhteyttä ottavia ihmisiä askarruttaa useimmiten joko syystä tai toisesta toimimaton nettiyhteys tai ongelmat langattoman verkon käytössä. Myös valokuitupalvelun sisältö ja päätelaitteen ominaisuudet keräävät kysymyksiä. 

Teknisessä tuessa työ on hyvin pitkälti ongelmien rajaamista, joten tärkeintä on saada hyvä kokonaiskuva tilanteesta. Ihan ensimmäiseksi kartoitamme ongelmatilanteen ja tunnistamme asiakkaan. Asiakasjärjestelmästä näemme tiettyjä perusasioita liittymästä, kuten onko liittymä aktiivinen ja ovatko tietyt verkon toimintaan liittyvät arvot viitearvojen sisällä.

Langattoman verkon ongelmien kohdalla selvitämme esimerkiksi mihin kuitupäätelaite on asennettu, minkälaiset laitteet verkkoon on yhdistetty ja minkä kokoinen talo on kyseessä, teknisen asiakaspalvelun tiimiesimies Lasse Romppainen luettelee. 

Näillä tiedoilla pystytään jo hyvin rajaamaan ongelmaa ja ehdottamaan ratkaisua. 85 prosentissa tekniseen asiakaspalveluun tulleissa puheluissa asia ratkeaa jo puhelun aikana. Tarvittaessa ongelmaa tutkitaan tarkemmin ja asiakkaalle soitetaan takaisin. Jos ratkaisua ei löydy ja vika jatkuu, lähetämme asentajan paikan päälle tarkistamaan tilanteen.


Perusperiaate on, että asiakasta ei koskaan jätetä yksin, vaan aina pyritään löytämään ratkaisu ja askelmerkit asiakkaalle. 

Yhteyttä matalalla kynnyksellä 

Valokuidun tekniseen asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Takaisinsoittojärjestelmän ansiosta asiakkaan ei tarvitse jäädä linjoille odottelemaan vuoroaan mahdollisessa ruuhkatilanteessa. Yhteydenotot hoidetaan saapumisjärjestyksessä ja vastauksen saa nopeasti, yleensä seuraavan arkipäivän kuluessa.


Mikäli valokuituyhteyden, päätelaitteen tai valokuituun liittyvien palveluiden kanssa on pientäkin ongelmaa, kannatta ottaa rohkeasti yhteyttä tekniseen asiakaspalveluun.

MeidänKuidun yhteystiedot löydät täältä.

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon