Olemme mukana tukemassa energiaopetusta toimialueellamme

ma 28. elokuuta 2023 14.58.00

Valtakunnallista energiansäästöviikkoa vietetään viikolla 41. Tokaluokkalaisille suunnattu Hei kaikki -toimii -opetusmateriaali on ollut käytössä energiansäästöviikolla jo 27 vuoden ajan. 

Valmiin materiaalipaketin avulla on helppoa ja hauskaa opiskella perustietoja energiasta, sen tuotannosta sekä järkevästä käytöstä ja säästämisestä. Opetuspaketissa on valmis tuntirunko koko viikoksi. Opetuspaketti on suunniteltu ensisijaisesti alakoulun toisen luokan oppilaille, mutta siinä on hyödynnettävää myös muille vuosiluokille. 

Lahjoitamme materiaalipaketit alueemme kouluille

Haluamme olla mukana tukemassa energiaopetusta  ja olemme useiden vuosien ajan lahjoittaneet materiaalipaketit alueemme kouluille. Paketeista saamamme palaute on ollut hyvää ja niitä on viime vuosina tilattu ahkerasti, keskimäärin noin 500 kappaletta vuodessa.

Hei, kaikki toimii -opetuspaketit ovat kouluille maksuttomia, jos alueen energiayhtiö tai muu yhteisö on lupautunut tokaluokkalaisten tukijaksi. Tukijat ja alueet löytyvät Motivan sivuilta. Halutessaan koulut voivat myös itse hankkia materiaalin. Oulun Seudun Sähkö lahjoittaa materiaalit oman toimialueensa kouluille. Materiaalit voi tilata Motivan sivuilta 8.9.2023 mennessä.

Lisätietoja opetusmateriaaleista löydät Motivan sivuilta. 

Kuva: Oulun Seudun Sähkön toimialue

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon