Vakuutus oikeudesta sähkön verottomuuteen

Lomakkeen täyttämiseen tarvittavia asiakastietoja löydät esimerkiksi sähkön siirtolaskultasi. Jos sähkönkäyttöpaikan verkkopalvelusopimus vaihtuu toiselle osapuolelle, eikä uutta vakuutusta tehdä jakeluverkon haltijalle, käyttöpaikka palautuu I veroluokan piiriin. Jos sähkönkäyttöpaikalla harjoitettava toiminta muuttuu niin, ettei se enää vastaa tässä vakuutettua, muutoksesta on etukäteen ilmoitettava jakeluverkon haltijalle.

Liittymän tiedot

Yrityksen tiedot

Jos et itse ole nimenkirjoitusoikeutettu, laita kenttään yrityksenne nimenkirjoittajan sähköpostiosoite tai oma sähköpostiosoitteesi, jonka jälkeen voit välittää sähköpostiisi tulevan vahvistusviestin yrityksenne nimenkirjoittajalle.
Mikäli sähkönkäyttöpaikalla harjoitettava toiminta on ollut sähkön verottomuuteen oikeutettua jo aiemmin, valmisteverotusta voidaan oikaista kuluvalta ja kolmelta sitä edeltävältä vuodelta. Verkkoyhtiö oikaisee verotusta vuodelta 2020 ja sitä aikaisemmilta vuosilta. Vuodesta 2021 alkaen verkkoyhtiö ei oikaise verotusta, vaan oikaisua voi hakea OmaVerossa.

Mikäli verotuksen oikaisua haetaan takautuvasti, oikaisu suoritetaan asiakkaan ilmoittamalle hyvitystilille. Huomioittehan, että hyvitystilin haltijan on oltava sama kuin hyvityksen saaja.

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon