Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy

Sähkön siirrosta karttaan merkityllä alueella vastaa Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy. 

Joustava asiointi ja asiakkaiden tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää.  Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse (08) 310 1313 tai kysyä neuvoa ja tarvittaessa jättää yhteydenottopyynnön myös netissä.

Oulun Seudun Sähkön jakelualue

Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy siirtää sähköä kantaverkosta asiakkaille ja huolehtii sähköverkon suunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta Kempeleen, Oulunsalon, Limingan, Lumijoen, Tyrnävän, Muhoksen ja Utajärven kuntien sekä Vaalan keskustan alueella. Lisäksi huolehdimme sähkökaupan verkonhaltijan sähkön tase- ja laatuasioista.

 

 

 

Uusi palvelu rakentajalle

Tonttikeskus avaimet käteen -palveluna

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää