Valitse huoleton MeidänLämpö

Kaukolämpö tunnetaan edullisena ja ympäristöystävällisenä lämmitysmuotona. Oulun Seudun Sähkön MeidänLämpö-kaukolämpötuote on lähellä ja pitkälti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua lämpöä.

Kaukolämpö takaa kiinteistöön tasaisen lämmön ja lämpimän käyttöveden ympäri vuoden. Käyttäjälleen kaukolämpö on huoleton valinta, sillä Oulun Seudun Sähkö vastaa lämmön toimituksesta.

Miksi kaukolämpö?

  • edullinen ja vakaa hinta
  • huoltovapaa
  • lämpöä tasaisesti 24/7
  • ympäristöystävällinen lämmitysmuoto nostaa kiinteistön arvoa
  • siirtyessäsi öljylämmitysestä kaukolämpöön voit hyödyntää ELY-keskuksen myöntämän 4 000 euron avustuksen tai vaihtoehtoisesti korotetun kotitalousvähennyksen.  

Öljystä kaukolämpöön siirtyjille Oulun Seudun Sähkö tarjoaa 10 vuoden korottoman ja kuluttoman maksuajan kaukolämpöremontteihin. Tarvittaessa uusimme käyttövesi- ja patteriverkoston samoilla ehdoilla. Lisäksi jäsenet saavat energiamaksuista kulloinkin voimassa olevan jäsenalennuksen.

Oulun Seudun Sähköllä on kaukolämpötoimintaa Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella ja Tyrnävällä. Kempeleessä kaukolämpöasiakkaillamme on mahdollista valita 100-prosenttisesti hiilineutraali MeidänLämpö Luonto -tuote.

Tilaa kaukolämpöliittymä

Tutustu MeidänLämpö Luonto -tuotteeseen

Lue lisää kaukolämmön avaimet käteen -toimituksista

Olen kiinnostunut kaukolämmöstä

Olen kiinnostunut saamaan lisätietoa seuraavista aiheistaJäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon