MeidänLämpö Luonto

MeidänLämpö Luonto on Oulun Seudun Sähkön uusi hiilineutraali kaukolämpötuote. Se on entistäkin ympäristöystävällisempää kaukolämpöä, joka tuotetaan 100-prosenttisesti uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä.

Hiilineutraali kaukolämpötuote on helppo, edullinen ja luotettava keino vähentää lämmityksestä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt nollaan. Tuote sopii lämpötuotteeksi kuluttajille ja yrityksille, jotka ostavat kaukolämpönsä Oulun Seudun Sähköltä. MeidänLämpö Luonto on todennetusti hiilineutraalia kaukolämpöä.

Tällä hetkellä hiilineutraali kaukolämpötuote on saatavilla Kempeleen alueelle. Tavoitteemme on laajentaa MeidänLämpö Luonto -tuotetta lähitulevaisuudessa myös muille kaukolämpöalueillemme.

Lämmitä entistäkin ympäristöystävällisemmin

MeidänLämpö Luonto -tuotteen valitessasi maksat varsinaisen kaukolämpötuotteen lisäksi lisämaksun 2,48 euroa/MWh (sis. alv. 24 %). Silloin takaamme kiinteistösi kaukolämmön olevan 100-prosenttisesti hiilineutraalia. Lopullinen hinta riippuu aina lämmön kulutuksesta, mutta esimerkiksi tyypillisessä kaukolämmitteisessä omakotitalossa suuruusluokka on noin 4 euroa kuukaudessa. MeidänLämpö Luonto -tuote tulee voimaan tilauksen saatuamme seuraavan kuun alusta alkaen.

  • Jos olet jo kaukolämpöasiakkaamme, voit tilata hiilineutraalin MeidänLämpö Luonto -tuotteen alla olevalla lomakkeella.
  • Mikäli sinulla ei vielä ole kaukolämpöliittymää, voit tehdä liittymätilauksen sivustollamme tai kysyä lisää asiakaspalvelustamme.

Sopimusehdot ja tuotekuvaukset:

Tilaa MeidänLämpö Luonto

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon