Usein kysytyt kysymykset

Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, niin asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

 

K: Onko kiinteistömme mahdollista liittää kaukolämpöverkkoon?

V: Kaukolämmön jakeluverkkojen läheisyydessä olevilla tai verkon läheisyyteen rakennettavilla kiinteistöillä on mahdollisuus liittyä kaukolämpöön. Tietoja kiinteistön liittymismahdollisuuksista saat asiakaspalvelustamme puhelimitse (08) 310 1313 tai paikanpäällä osoitteessa Voimatie 2, Kempele.

K: Paljonko kaukolämpöverkkoon liittyminen maksaa?

V: Löydät kaukolämmön liittymismaksut verkkosivuiltamme 

K: Miksi kaukolämpöön kannattaa liittyä?

V: Kaukolämpö on luotettava, edullinen ja vaivaton tapa lämmittää kiinteistö. Vuositasolla säästöä voi syntyä jopa tuhat euroa öljylämmitykseen verrattuna. Lämmitysjärjestelmäremontti on nyt mahdollista saada vaivattomasti avaimet käteen –periaatteella, jolloin hoidamme kaiken aina suunnittelusta vanhan öljykattilan hävittämiseen.

 

 

Jäsenalennus loppuvuoden 40 %

Loppuvuoden 2018 ajaksi olemme päättäneet tuplata jäsenalennuksemme nykyisestä 20 prosentista 40 prosenttiin. Oulun Seudun Sähkö on osuuskuntaperiaatteella toimiva yhtiö, jonka tehtävä on osuustoimi...

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää