Asiakaspalvelu

Ammatitaitoista ja paikallista palvelua
Puh. (08) 310 1313

Kaukolämpöön liittyminen

Kaukolämmön jakeluverkkojen läheisyydessä olevilla tai verkon läheisyyteen rakennettavilla kiinteistöillä on mahdollisuus liittyä kaukolämpöön. Tietoja kiinteistön liittymismahdollisuuksista saa asiakaspalvelustamme puhelimitse (08) 310 1313, 044 567 8607 tai paikanpäällä osoitteessa Voimatie 2, Kempele.

Halutessasi teemme laskelman/tarjouksen kiinteistösi liittämisestä kaukolämpöön. Laskelmasta ilmenee alustavat liittymismaksut ja vuotuiset energiakustannukset. Myyntihenkilöstömme neuvoo mielellään liittymisen suunnittelu- ja hankinta-asioissa

Sopimukset

Liittymisestä ja lämmön toimittamisesta tehdään kiinteistön kaukolämpösuunnitelmiin pohjautuva lämpösopimus. Lämpösopimuksen tekoa varten kaukolämpösuunnitelmista tarvitaan:

  • asemapiirros (dwg)
  • LVI-pohjapiirros
  • kaukolämmön kytkentäkaavio

Lämpösopimus lähetetään asiakkaalle allekirjoitettavaksi. Liittymismaksun ja vuotuisten käyttömaksujen laskutus ja maksaminen määritellään lämpösopimuksessa ja liittymis- ja myyntiehdoissa.

 

Uusi palvelu rakentajalle

Tonttikeskus avaimet käteen -palveluna

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää