Asiakaspalvelu

Ammatitaitoista ja paikallista palvelua
Puh. (08) 310 1313

MeidänLämpö on kaukolämpöä läheltä

Kaukolämpö tulee läheltä. Se syntyy kotimaisin voimin, ja se lämmittää koteja, kouluja ja konttoreita. Se on turvallista ja työllistävää. Se säästää luontoa, sillä sitä saadaan niin uusiutuvista energian lähteistä kuin talteen otetusta lämmöstä, joka muuten menisi hukkaan. Kaukolämpöä on meiltä meille.

Oulun Seudun Sähköllä on kaukolämpötoimintaa tällä hetkellä Kempeleessä, Limingassa, Lumijoella, Muhoksella, Tyrnävällä ja Iissä.

 

Jäsenalennus loppuvuoden 40 %

Loppuvuoden 2018 ajaksi olemme päättäneet tuplata jäsenalennuksemme nykyisestä 20 prosentista 40 prosenttiin. Oulun Seudun Sähkö on osuuskuntaperiaatteella toimiva yhtiö, jonka tehtävä on osuustoimi...

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää