Etuja sähköosuuskuntien jäsenille

Sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat sähköstä ja kaukolämmöstä jäsenalennusta 20 % Oulun Seudun Sähkön toimialueella sijaitsevaan käyttöpaikkaansa. Jäsenalennetun sähkömme myy Oomi, jonka omistamme yhdessä kymmenen muun suomalaisen sähköyhtiön kanssa. Oomin tuotteista löydä tietoa sivuiltamme. Kun Oomin jo valmiiksi kilpailukykyisistä hinnoista vähennetään vielä jäsenalennuksemme, jäsenasiakkaamme nauttivat erittäin edullisista hinnoista.

Lisäksi tarjoamme pääsyn erilaisiin alueemme tapahtumiin ilmaiseksi tai edullisella jäsenhinnalla. Ilmoitamme kustakin tapahtumasta erikseen asiakaslehdessämme Valokaaressa, nettisivuillamme tai facebook-sivulla.

Jäseneksi liityttäessä maksetaan kertaluonteinen 20 euron jäsenmaksu.

Jos haluat jäseneksi, täytä hakemus tai pyydä se osoitteesta asiakaspalvelu@aspa.oss.fi. Voit myös soittaa asiakaspalvelunumeroon (08) 310 1313 tai jättää  yhteydenottopyynnön

Jäsenyys on mahdollisuus

Oulun Seudun Sähkön jäseneksi voivat liittyä ne henkilöasiakkaat, joilla on sähkön- tai lämmönkäyttöpaikka jakelualueellamme. Jäsen voi osallistua oman jäsenosuuskuntansa toimintaan ja siten päästä vaikuttamaan keskusosuuskunnan päätöksentekoon. Jäsenalennuksen saavat kaikki jäsenet riippumatta siitä, osallistuvatko he toimintaan.

Jäsenosuuskunnat ovat hallinnollisia yksiköitä, joilla ei ole liiketoimintaa. Ne päättävät itse toiminnastaan, jota ohjaa jäsenosuuskunnan hallitus. Jokaisesta jäsenosuuskunnasta kutsutaan edustaja keskusosuuskunnan osuuskuntakokoukseen.

Jäsenille yhteinen tapahtuma

Jäsenosuuskuntien sääntömääräiset kokoukset pidetään vuosittain toukokuun loppuun mennessä. Kokouksissa valitaan muun muassa jäsenosuuskuntien hallitusten jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi tarjolla on ajankohtaista tietoa jäsenyydestä ja Oulun Seudun Sähkön toiminnasta.

Mitä on osuustoiminta?

Osuustoiminta on taloudellista yhteistoimintaa jäsenten hyväksi.
Osuustoiminta on jäsenen osuutta toiminnasta: - oikeutta osallistua osuuskunnan toimintaan, käyttää sen palveluita ja hyötyä niistä. Osuustoiminta on yritys, jossa palvelujen käyttäjät omistavat palvelun tuottajan.

Jäsenhakemus

Aiheeseen liittyvää

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon