Suomen halvinta energiaa jäsenille

Sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat sähköstä ja kaukolämmöstä jäsenalennusta Oulun Seudun Sähkön toimialueella sijaitsevaan käyttöpaikkaansa. Alennus voi tuoda vuodessa jopa satojen eurojen säästön energiamaksuun.

Jäsenalennetun sähkömme myy Oomi, jonka omistamme yhdessä kymmenen muun suomalaisen sähköyhtiön kanssa. Oomin tuotteista löydä tietoa sivuiltamme. Kun Oomin jo valmiiksi kilpailukykyisistä hinnoista vähennetään vielä jäsenalennuksemme, jäsenasiakkaamme nauttivat erittäin edullisista hinnoista.

Oulun Seudun Sähkön jäsenenä saat

  • vähintään 20 % alennusta lämpöenergiasta ja Oomilta ostamastasi sähköenergiasta. Jäsenalennus 1.7.-31.12.2021 on 30 %. Jäsenalennus nousee 1.1.-30.6.2022 väliseksi ajaksi 40 %:iin.
  • 10 vuoden korottoman ja kuluttoman maksuajan avaimet käteen -kaukolämpöremontteihin.
  • ilmaisia tai alennushintaisia pääsylippuja alueemme kulttuuri- ja urheilutapahtumiin, mistä ilmoitamme Valokaari-asiakaslehdessämme, nettisivuillamme sekä Facebook-sivuillamme.
  • kutsun vuosittaiseen jäsentapahtumaan, jossa on jäsenosuuskuntien sääntömääräisen kokouksen lisäksi ajankohtaista tietoa jäsenyydestä ja Oulun Seudun Sähkön toiminnasta.
  • mahdollisuuden vaikuttaa osuuskuntatoiminnassa.

Tutustu Oulun Seudun Sähkön jäsenesitteeseen
 

Mitä jäseneksi liittyminen maksaa ja missä voin liittyä jäseneksi?

Jäseneksi liityttäessä maksetaan kertaluonteinen 20 euron jäsenmaksu.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus nettisivuillamme. Voit myös pyytää jäsenhakemuksen osoitteesta asiakaspalvelu@aspa.oss.fi, soittaa asiakaspalvelunumeroon (08) 310 1313 tai jättää yhteydenottopyynnön.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Oulun Seudun Sähkön jäseneksi voivat liittyä ne henkilöasiakkaat, joilla on sähkön- tai lämmönkäyttöpaikka jakelualueellamme. Jäsen voi osallistua oman jäsenosuuskuntansa toimintaan ja siten päästä vaikuttamaan keskusosuuskunnan päätöksentekoon. Jäsenalennuksen saavat kaikki jäsenet riippumatta siitä, osallistuvatko he toimintaan.

Mitä on osuustoiminta?

Osuustoiminta on taloudellista yhteistoimintaa jäsenten hyväksi. Osuustoiminta on jäsenen osuutta toiminnasta: oikeutta osallistua osuuskunnan toimintaan, käyttää sen palveluita ja hyötyä niistä. Osuustoiminta on yritys, jossa palvelujen käyttäjät omistavat palvelun tuottajan.

Keskusosuuskunta Oulun Seudun Sähkössä ylintä päätösvaltaa käyttää osuuskuntakokous, johon kutsutaan edustaja jokaisesta 12 jäsenosuuskunnasta ja kolmesta muusta jäsenyhteisöstä. Jäsenosuuskunnat ovat hallinnollisia yksiköitä, joilla ei ole liiketoimintaa. Ne päättävät itse toiminnastaan, jota ohjaa jäsenosuuskunnan hallitus.

Jäsenosuuskuntien sääntömääräiset kokoukset pidetään vuosittain toukokuun loppuun mennessä. Kokouksissa valitaan muun muassa jäsenosuuskuntien hallitusten jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi tarjolla on ajankohtaista tietoa jäsenyydestä ja Oulun Seudun Sähkön toiminnasta.

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Oulun Seudun Sähkö 100 vuotta

Tutustu 100-vuotisjuhlasivustoon