Asiakaspalvelu

Ammatitaitoista ja paikallista palvelua
Puh. (08) 310 1313

Loppuvuoden jäsenalennus on 40 %

Oulun Seudun Sähkön jäsenenä olet oikeutettu jäsenalennukseen. Loppuvuoden 2018 ajaksi olemme päättäneet tuplata jäsenalennuksemme nykyisestä 20 prosentista 40 prosenttiin. Oulun Seudun Sähkö on osuuskuntaperiaatteella toimiva yhtiö, jonka tehtävä on osuustoiminnan mukaisesti tuottaa hyötyä omistajilleen eli jäsenasiakkailleen.

Jäsenalennukset perustuvat Oulun Seudun Sähkön vahvaan asemaan sähköntuottajana. Tällä hetkellä yhtiön sähköntuotanto ylittää asiakkaille myytävän sähkön määrän. Yli jäävä osa myydään tukkumarkkinoille eli sähköpörssiin. Korkea tukkumarkkinahinta on nostanut sähköntuotanto-liiketoimintamme tuloksen selvästi ennakoitua korkeammaksi ja näin mahdollistaa alennuksen tuplaamisen.

Jäsenalennus myönnetään sähkön arvonlisäverollisesta energiamaksun osuudesta tuotteista riippumatta. Vastaavasti kaukolämpöasiakas saa alennuksen käyttämänsä kaukolämmön energiamaksusta. Alennus on voimassa 1.10.–31.12.2018.

Jäsenedun korotus tulee jäsenille automaattisesti. 
Sähköosuuskunnan jäsenalennus on merkitty sähkölaskuun.

Edullista energiaa jäsenasiakkaille jo melkein sadan vuoden ajan!

Etuja sähköosuuskuntien jäsenille

Oulun Seudun Sähkön henkilöasiakas voi liittyä sähköosuuskunnan jäseneksi ja saada alennusta ostamastaan sähkö- ja lämpöenergiasta.

Sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat Oulun Seudun Sähköltä ostamastaan sähköstä ja kaukolämmöstä jäsenalennusta 20 % Oulun Seudun Sähkön toimialueella sijaitsevaan käyttöpaikkaansa. Ajalle 1.10. – 31.12.2018 jäsenalennus on tuplattu, 40 %.

Lisäksi tarjoamme pääsyn erilaisiin alueemme tapahtumiin ilmaiseksi tai edullisella jäsenhinnalla. Ilmoitamme kustakin tapahtumasta erikseen asiakaslehdessämme Valokaaressa, nettisivuillamme tai facebook-sivulla.

Jäseneksi liityttäessä maksetaan kertaluonteinen 20 euron jäsenmaksu, joka peritään uusilta jäseniltä sähkölaskun yhteydessä.

Jos haluat jäseneksi, täytä hakemus tai pyydä se osoitteesta asiakaspalvelu@oss.fi. Voit myös soittaa asiakaspalvelunumeroon (08) 310 1313 tai jättää  yhteydenottopyynnön

Jäsenyys on mahdollisuus

Oulun Seudun Sähkön jäseneksi voivat liittyä ne henkilöasiakkaat, joilla on sähkön- tai lämmönkäyttöpaikka jakelualueellamme. Jäsen voi osallistua oman jäsenosuuskuntansa toimintaan ja siten päästä vaikuttamaan keskusosuuskunnan päätöksentekoon. Jäsenalennuksen saavat kaikki jäsenet riippumatta siitä, osallistuvatko he toimintaan.

Jäsenosuuskunnat ovat hallinnollisia yksiköitä, joilla ei ole liiketoimintaa. Ne päättävät itse toiminnastaan, jota ohjaa jäsenosuuskunnan hallitus. Jokaisesta jäsenosuuskunnasta kutsutaan edustaja keskusosuuskunnan osuuskuntakokoukseen.

Jäsenille yhteinen tapahtuma

Jäsenosuuskuntien sääntömääräiset kokoukset pidetään vuosittain toukokuun loppuun mennessä. Kokouksissa valitaan muun muassa jäsenosuuskuntien hallitusten jäsenet erovuoroisten tilalle. Lisäksi tarjolla on ajankohtaista tietoa jäsenyydestä ja Oulun Seudun Sähkön toiminnasta.

Mitä on osuustoiminta?

Osuustoiminta on taloudellista yhteistoimintaa jäsenten hyväksi.
Osuustoiminta on jäsenen osuutta toiminnasta: - oikeutta osallistua osuuskunnan toimintaan, käyttää sen palveluita ja hyötyä niistä. Osuustoiminta on yritys, jossa palvelujen käyttäjät omistavat palvelun tuottajan.

 

 

Jäsenhakemus

Jäsenalennus loppuvuoden 40 %

Loppuvuoden 2018 ajaksi olemme päättäneet tuplata jäsenalennuksemme nykyisestä 20 prosentista 40 prosenttiin. Oulun Seudun Sähkö on osuuskuntaperiaatteella toimiva yhtiö, jonka tehtävä on osuustoimi...

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää