100 arjen hyvää tekoa

Oulun Seudun Sähkö toteuttaa 100-vuotisjuhlavuotensa innoittamana toimialueellaan 100 arjen hyvää tekoa. Olemme haastaneet kaikki toimialueemme asukkaat ehdottamaan hyvän teon vastaanottajaa tai kohdetta. Ehdotusten vastaanottaminen on päättynyt 19.12.2021.

Koko vuoden 2021 kestävällä tempauksella jaetaan osuustoimintaperiaatteen mukaisesti hyvää jäsenomistajille ja koko seudulle. Ei suuria osinkoja vaan arjen pieniä, mutta merkityksellisiä tekoja. Kampanja käynnistyy virallisesti Valon päivänä 3.2.2021, mutta olemme ryhtyneet toimiin jo hyvissä ajoin:

  • Laskimme tammikuun alusta alkaen MeidänKuitu-valokuituliittymiemme hintoja ja nostimme nopeuksia.
  • Jokaiselle 16 000 jäsenasiakkaalle on tammikuun lopulla postitettu seudun sähköistämisestä ja yhtiön 100-vuotisesta historiasta kertova juhlakirja.

Kampanjan etenemistä voi seurata tämän sivun lisäksi sosiaalisen median puolella tunnuksella #100arjenhyväätekoa.

Ehdota hyvää tekoa

Ehdotusten kerääminen on päättynyt 19.12.2021, lämmin kiitos kaikille ehdotuksen jättäneille!

Käsittelemme kaikki määräajassa tulleet ehdotukset ja valitsemme niiden joukosta hyviä tekoja toteutettavaksi. Hyviä tekoja on toteutettu jo läpi juhlavuoden. Toteutustavaltaan hyvä teko on voinut olla esimerkiksi konkreettinen auttaminen, lahjoitus tai Oulun Seudun Sähkön ammattilaisten osaamisen hyödyntäminen.

Olemme painottaneet valinnoissamme kohteita, joissa hyvän teon vaikuttavuus ulottuu mahdollisimman monen arkeen. Kampanjaan on valittu mukaan kohteita, jotka sijaitsevat Oulun Seudun Sähkön toimialueella (Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Utajärvi, Vaala ja Oulunsalo).