100 arjen hyvää tekoa

Oulun Seudun Sähkö toteuttaa 100-vuotisjuhlavuotensa innoittamana toimialueellaan 100 arjen hyvää tekoa. Haastamme kaikki toimialueemme asukkaat ehdottamaan hyvän teon vastaanottajaa tai kohdetta.

Koko vuoden 2021 kestävällä tempauksella jaetaan osuustoimintaperiaatteen mukaisesti hyvää jäsenomistajille ja koko seudulle. Ei suuria osinkoja vaan arjen pieniä, mutta merkityksellisiä tekoja. Kampanja käynnistyy virallisesti Valon päivänä 3.2.2021, mutta olemme ryhtyneet toimiin jo hyvissä ajoin:

  • Laskimme tammikuun alusta alkaen MeidänKuitu-valokuituliittymiemme hintoja ja nostimme nopeuksia.
  • Jokaiselle 16 000 jäsenasiakkaalle on tammikuun lopulla postitettu seudun sähköistämisestä ja yhtiön 100-vuotisesta historiasta kertova juhlakirja.

Kampanjan etenemistä voi seurata tämän sivun lisäksi sosiaalisen median puolella tunnuksella #100arjenhyväätekoa.

Ehdota hyvää tekoa

Missä kaivataan konkreettista apua? Minkälainen teko sykähdyttäisi? Kerro se meille! Valitsemme vuoden aikana ehdotusten joukosta hyviä tekoja toteutettavaksi. Toteutustavaltaan hyvä teko voi olla esimerkiksi konkreettinen auttaminen, lahjoitus tai Oulun Seudun Sähkön ammattilaisten osaamisen hyödyntäminen.

Painotamme valinnoissamme kohteita, joissa hyvän teon vaikuttavuus ulottuu mahdollisimman monen arkeen. Valitsemme mukaan kohteita, jotka sijaitsevat Oulun Seudun Sähkön toimialueella (Kempele, Liminka, Lumijoki, Tyrnävä, Muhos, Utajärvi, Vaala ja Oulunsalo).

Kerro toiveesi tai ideasi alla olevalla lomakkeella!