Asiakaspalvelu, valokuitu

Ammattitaitoista ja paikallista palvelua
Puh. (08) 310 1313 tai 044 722 5376

Tutustu TV-palveluihin

Tilaa valokuituliittymä

MeidänKuitu-valokuituhankkeet Kempeleen Honkasessa, Sarkkirannassa, Santamäessä ja Ollakassa sekä Oulunsalossa Sataniemi-Päällystä-Mökkiperä-Kirkonseutu -alueella käynnistyvät keväällä 2020. Tilaa nyt valokuituliittymä edullisella 100 euron hinnalla!

Tilauslomakkeen tiedot välittyvät tilauskäsittelijälle sähköpostitse, mikäli ette tätä hyväksy, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai palauttakaa sopimuslomake (pdf) postitse osoitteeseen Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy, Voimatie 2, 90440 Kempele.

Ennen tilausta tutustu:

Tilaaja ja tuote

MeidänKuitu-valokuituliittymä
Liittymismaksu 100 € (Laskutetaan kun liittymä on asennettu käyttöön)
Sopimus on 24kk määräaikainen sopimus, jolloin hinnat eivät muutu. Laskutus alkaa kun valokuitu on asennettu käyttöön.
Päätelaite (suosittelemme päätelaitteen hankintaa suoraan meiltä)

Sopimusvahvistus

Liitteet

Allekirjoitus

Olen tutustunut Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n yleisiin sopimusehtoihin ja liittymäsopimusehtoihin. Sitoudun noudattamaan niitä sekä maksamaan sopimuksen mukaiset maksut. Lisätietoja saatavilla olevista palveluista ja toimitusehdoista saa Oulun Seudun Sähkön nettisivuilta osoitteesta www.oss.fi, sähköpostitse osoitteesta valokuitu@oss.fi, tai puhelimitse numerosta 08 310 1313.
Sopimus astuu voimaan, kun Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy on vastaanottanut allekirjoitetun tilauksen. Tilaukseen liittyvän palvelun laskutus alkaa, kun liittymä on kytketty käyttövalmiiksi. Sopimus peruuntuu, mikäli rakentaminen alueella ei toteudu Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n toimesta 18 kk sisällä tilauspäivämäärästä. Sopimus koskee vakituisia asuntoja ja vapaa-ajan asuntoja. Tilausvahvistus tulee sinulle sähköpostitse noin 3-5 arkipäivän kuluessa, kun olemme tarkistaneet sopimuksen.

 

YLEISTÄ

Kiinteistön liittäminen MeidänKuitu tietoliikenneverkkoon toteutetaan Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n valokuituna. Verkkoon liittäminen mahdollistaa yleisten tietoliikennepalveluiden käyttöönoton. Palveluiden käyttöönotto edellyttää verkkoon liittymisen lisäksi erillistä tilausta/sopimusta kunkin palvelun osalta ja niistä peritään erikseen kulloinkin voimassaolevat käyttöönotto- ja kuukausimaksut. Kiinteistön liitäntä verkkoon toteutetaan valokuitukaapelilla. Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy pidättää itsellään oikeuden määrätä liitännän toteutustapa huomioiden kiinteistön käyttötarkoitus, koko, sijainti ja MeidänKuitu verkon rakenne tai palvelujen saatavuus.

 

VALOKUIDUN ASENTAMISEN PERIAATTEET JA VASTUUJAKO

Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy asentaa kaapelin kulloinkin soveltuvalla tavalla kiinteistön tontille. Asennuksessa hyödynnetään tontilla mahdollisesti olevaa valmista kaapeliputkitusta. Valokuitukaapeli tuodaan kiinteistön ulkoseinään kiinnitettävään jatkoskoteloon tai kiinteistön tekniseen tilaan, mikäli soveltuva reitti on käytettävissä. Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy vastaa kaapelin sisäänviennistä kiinteistöön asentajan valitsemaa reittiä pitkin. Asiakas vastaa tarvitsemiensa sisäverkon aktiivilaitteiden hankinnasta, ylläpidosta ja kytkemisestä. Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy asentaa kaapelin koneaurauksena / -kaivuna. Kaivujälkien siistiminen suoritetaan konetyönä. Lopullisista vihertöistä vastaa tontin omistaja. Valokuidun asennuksen jälkeen kaapelit jäävät Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n omistukseen, joka vastaa niiden normaalista huollosta ja ylläpidosta. Kiinteistön alueella tapahtuvista kaapelien siirroista ja mahdollisista aiheutettujen vaurioiden kustannuksista vastaa kiinteistön omistaja. Lisätietoja saat Oulun Seudun Sähkön asiakaspalvelusta tai sivuilta www.oss.fi.

Liittymismaksuun sisältyy:

Valokuitukaapelin asennus kiinteistöön tai tekniseen tilaan asentajan valitsemaa reittiä pitkin Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:n tietoliikenneverkon liityntäpisteestä.

Päätelaite: 

Päätelaitteen asennus käyttövalmiiksi liittymän rakentamisen yhteydessä, mikäli päätelaite on ostettu Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy:ltä. 

Asiakkaan mahdollisesti tilaamista ylimääräisistä asennustöistä veloitetaan 65€/tunti.

Yhteysnopeus:

Annettu nopeus perustuu siihen, että päätelaite on kytketty kaapelilla suoraan kuitupäätelaitteeseen. Yhteysnopeuteen vaikuttavat useat tekijät kuten kiinteistön sisäverkko, käytettävät laitteet ja ohjelmat, verkon kuormitus sekä internetinkäyttö langattomasti. Yhteydelle on määritelty maksimi-, normaali- ja miniminopeus. 100/100 Mbit/s liittymän vaihteluväli on esitetty alla.

 
Lataus           Lähetys    
Maksimi Normaali Minimi       Maksimi Normaali Minimi
100 90 70       100 90 70
MAKSUTAVAT

Valokuidun liittymismaksu maksetaan yhdessä erässä, kun asennus on tehty. 

Päätelaitteen voi maksaa kerralla tai kuukausierissä 24 kuukauden aikana, laskutus alkaa, kun asennus on tehty.

Haluttu maksutapa on ilmoitettava tilauksen yhteydessä. Mikäli päätelaitteen maksaa osissa ja asukas muuttaa, tulee loppulaskun yhteydessä päätelaitteen loppusumma maksettavaksi.

MeidänKuitu100 ja MeidänKuitu1000 on molemmat 24kk määräaikaisia sopimuksia, jonka jälkeen sopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia. 

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%. 

Suosittelemme E-laskun käyttöönottoa, saat ohjeet ensimmäisen laskun yhteydessä, sen jälkeen paperilasku on maksullinen. 

Palvelussa noudatetaan Oulun Seudun Sähkön yleisiä toimitusehtoja kuluttajille.  

Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy
puh: 08 310 1313
sähköposti: valokuitu@oss.fi
Voimatie 2, 90440 Kempele

Y-tunnus 2873689-6
Kotipaikka: Kempele
www.oss.fi

Uusi palvelu rakentajalle

Tonttikeskus avaimet käteen -palveluna

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää