Edullista sähköä myös yrityksille

Oomi Energian yritystuotteet tarjoavat yrityksille kilpailukykyiset hinnat ja paikallisen palvelun. Tuotteet on tarkoitettu yritysasiakkaille, joiden vuosikulutus on max. 100 000 kWh.

Mikäli sähköntarve on yli 100 000 kWh, katsotaan yhdessä yrityksellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Lisätietoja löydät Oomi Energian sivuilta

Alla näkyvät hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (alv 0 %).

 

Oomi Aktiivinen on tuntihintaa seuraava spot-sopimus ja hintatietoisen yrityksen valinta. Saat sähköä jatkuvasti päivittyvään markkinahintaan ja voit hyödyntää vuorokauden edullisimmat tunnit. Kulutusta mukauttamalla voit saada sähkölaskuun selvää säästöä. Sähkö hinnoitellaan tunneittain sähköpörssi Nord Poolin Suomen hinta-alueen spot-hinnoin. Tuntihinta on sama kaikenkokoisille yrityksille ja marginaalimme on edullinen. Oomi Aktiivinen on tarkoitettu yrityksille, joiden vuosikulutus on alle 100 000 kilowattituntia vuodessa.

  • Perusmaksu 3,80 €/kk
  • Marginaali 0,15 snt/kWh

 

Oomi Kiinteä on määräaikainen sähkösopimus ja paras ratkaisu silloin kun haluat hoitaa sähkösopimuksen kerralla kuntoon vuosiksi eteenpäin. Hinta määräytyy ostohetken perusteella ja pysyy samana koko määräaikaisen sopimuskauden ajan. Sopimuskautesi päättyessä saat hyvissä ajoin tarjouksen jatkosopimuksesta. Voit joko uusia sopimuksen tai antaa sopimuksen muuttua toistaiseksi voimassa olevaksi Oomi Kesto sopimukseksi. Oomi Kiinteä on tarkoitettu yritysasiakkaille, joiden vuosikulutus on alle 100 000 kWh vuodessa.

Oomi Kiinteä 36 kk

  • Perusmaksu 3,80 €/kk
  • Energia 4,09 snt/kWh

Oomi Kiinteä 24 kk

  • Perusmaksu 3,80 €/kk
  • Energia 4,39 snt/kWh

Oomi Kiinteä 12 kk

  • Perusmaksu 3,80 €/kk
  • Energia 4,79 snt/kWh

 

Oomi Jatkuva on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja oikea valinta kun haluat yrityksesi sähkölaskuihin ennakoitavuutta ja vakautta ja silti sähkösi markkinahintaan. Oomi Jatkuvan hinta päivittyy puolivuosittain 1.1. ja 1.7. johdannaismarkkinoiden hintaliikkeiden mukaisesti. Uusi hinta kerrotaan Oomin verkkosivuilla ilman erillistä ilmoitusta. Hintajaksolle 1.1.-30.6. hinta nähtävillä viimeistään 30.11. ja jaksolle 1.7-31.12. viimeistään 31.5. Oomi Jatkuva on tarkoitettu yritysasiakkaille, joiden sähkönkulutus on alle 100 000 kWh vuodessa.

Hinnat 1.1.-30.6.2021:

  • Perusmaksu 3,80 €/kk
  • Energia 4,70 snt/kWh

LISÄPALVELUT:

Valitsemalla sopimukseesi Oomi Uusiutuvan varmistut, että käyttämäsi sähkö on 100% uusiutuvasti auringolla, vedellä ja tuulella tuotettuna. Alkuperä varmennetaan Guarantee of Origin-alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti. Oomi Uusiutuvan voit valita kaikkiin sähkösopimuksiin. Sinä päätät. Yrityksille, joissa sähköä kuluu enintään 100 000 kWh vuodessa. Jakauma auringon, veden ja tuulen suhteesta vaihtelee tuotantotilanteesta riippuen.

Oomi uusiutuva 0,1 snt/kWh

Oomi Aktiivinen -sähkösopimukselle voit liittää lisäpalveluna Oomi Hintakaton. Liittämällä sopimuksellesi Oomi Hintakaton varmistat, että sähköenergiastasi ei koskaan veloiteta yli 6,00 snt/kWh (alv 0%) ylittävää osaa, vaikka tuntihinta olisikin korkeampi. Oomi Hintakatto on tarkoitettu yrityksille, joiden sähkönkulutus on alle 100 000 kilowattituntia vuodessa. Oomi Hintakaton avulla hyödyt markkinahinnan laskusta ja matalasta hintatasosta, sekä suojaudut pörssihinnan nousupiikeiltä.

Hintakatto on voimassa määräaikaisena kahdentoista (12) kuukauden ajan, jonka jälkeen voimassaolo jatkuu toistaiseksi voimassa olevana, jonka voi päättää 14 vuorokauden irtisanomisajalla.

Oomi hintakatto 0,3 snt/kWh

Aiheeseen liittyvää

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Tervetuloa asumaan naapurustoon

Tee muuttoilmoitus