Asiakaspalvelu

Ammatitaitoista ja paikallista palvelua
Puh. (08) 310 1313

100 % uusiutuvaa energiaa

MeidänSähkön valinta oman kodin sähköksi on merkittävä ympäristöteko, sillä se tuotetaan 100 % uusiutuvasta energiasta. Myymämme sähköenergia tuotetaan sataprosenttisesti uusiutuvalla vesivoimalla.

Vesivoima - luonnon omaa energiaa

Vesivoima on tärkein uusiutuvan energian tuotantomuoto Suomessa ja  Pohjoismaissa. Päästöttömyytensä ansioista se hillitsee merkittävällä tavalla ilmastonmuutosta. Vesivoimalla on ollut aina tärkeä rooli Suomen energiantuotannossa. Vesivoiman avulla saadaan vakaata säästä riippumatonta energiaa kotitalouksien ja yritysten käyttöön. 

 

Uusi palvelu rakentajalle

Tonttikeskus avaimet käteen -palveluna

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää