Hinnastot

Hintaan vaikuttavat seuraavat tekijät

  • Asiakkaan maksama sähkön hinta muodostuu sähköenergian hinnasta, siirtohinnasta ja veroista. Nämä näkyvät sähkölaskussa eriteltyinä.
  • Sähköenergian hinta muodostuu sähkön tuotannosta, hankinnasta ja myynnistä aiheutuvista kustannuksista. Tämän osan voit kilpailuttaa.
  • Siirtohinta muodostuu sähköverkon rakentamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta. Sähkön siirto on aina ostettava sähköyhtiöltä, jonka verkkoon asiakas on liittynyt. Tätä hintaa valvoo Energiamarkkinavirasto.
  • Veroihin sisältyvät sähkö- ja arvonlisäverot määrittelee valtiovalta.
  • Sähköenergian ja sähkönsiirron hinnat muodostuvat kahdesta osatekijästä:
    • kiinteästä perusmaksusta, euroa/kuukausi
    • kulutusmaksusta, joka määräytyy kulutetun energiamäärän mukaan, senttiä/kilowattitunti.
  • Asiakas voi valita millaisena sähkötuotteena hän ostaa sähköenergian ja sähkön siirron. Eri tuotteet soveltuvat eri tavalla sähköä käyttäville asiakkaille. Sähkön siirtotuotteen voi vaihtaa kerran 12 kuukauden aikana.

Liittymis- ja verkkopalveluehdot

Energiamarkkinaviraston julkaisemat sähköverkkotoiminnan tunnusluvut

 

 

Jäsenalennus loppuvuoden 40 %

Loppuvuoden 2018 ajaksi olemme päättäneet tuplata jäsenalennuksemme nykyisestä 20 prosentista 40 prosenttiin. Oulun Seudun Sähkö on osuuskuntaperiaatteella toimiva yhtiö, jonka tehtävä on osuustoimi...

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää