MeidänAurinko säästää lompakkoa ja luontoa

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus on tuotevalikoimamme tuorein tulokas, jonka avulla tuotat osan tarvitsemastasi käyttösähköstä ihan itse. Auringon avulla energiankäyttösi on entistä edullisempaa ja ekologisempaa.

Pyydä tarjous MeidänAurinko avaimet käteen -toimituksesta

Räätälöimme sinulle laadukkaan eurooppalaisen tai aasialaisen aurinkopaneelijärjestelmän avaimet käteen -toimituksena. Hoidamme puolestasi suunnittelun, aurinkopaneelien ja invertterin hankinnan, asennukset ja luvat.

Oulun Seudun Sähkön jäsenasiakkaat saavat lisäksi 10 vuoden korottoman ja kuluttoman maksuajan. Tilaa nyt avaimet käteen -toimitus kotiisi. Sinun huoleksesi jää vain  aurinkopaneelien tuottaman puhtaan sähköenergian hyödyntäminen.

Lisäksi voit myydä meille omasta käytöstäsi ylijäävän aurinkosähkön.

 

Aurinkosähkön tuotanto Suomessa

Aurinkosähköjärjestelmän vuosittain tuottamaa sähköenergian määrää (kWh) voidaan ennakoida kohtuullisen tarkasti. Ennakointi tehdään auringon kierron, järjestelmän sijainnin ja paneeleiden suuntauksen perusteella hyödyntäen ilmatieteen laitoksilta saatavia vuosikymmenien sää- ja auringonsäteilytietoja.

Suomessa vuotuinen säteilymäärä vaihtelee paikasta riippuen 900-1300 kWh/m2* välillä. Tästä voidaan aurinkosähköjärjestelmällä tuottaa noin 700-1000 kWh asennettua kilowattia kohti. Erot alueiden välillä johtuvat pääasiassa pilvisyydestä. Lisäksi tuotanto vähenee pohjoista kohti, koska auringonvalo joutuu läpäisemään paksumman kerroksen ilmakehää. Pimeinä talvikuukausina aurinkosähköä ei usein saada lainkaan. Sen sijaan keväthanki heijastaa voimakkaasti valoa ja lisää aurinkosähkön tuottoa. Vaihtelut vuosien välillä ovat myös suuria. Peräkkäisten vuosien tuotannossa voi hyvin olla jopa 20 prosentin vaihtelua.

 

Jäsenalennus loppuvuoden 40 %

Loppuvuoden 2018 ajaksi olemme päättäneet tuplata jäsenalennuksemme nykyisestä 20 prosentista 40 prosenttiin. Oulun Seudun Sähkö on osuuskuntaperiaatteella toimiva yhtiö, jonka tehtävä on osuustoimi...

Lue lisää

Suomen edullisinta sähköä

Meiltä saat sähkösopimuksen aina edullisesti. Vertaa tuotteita ja löydä itsellesi paras vaihtoehto. Haluamme tarjota jäsenasiakkaillemme edullista sähköenergiaa.

Lue lisää

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitus

MeidänAurinko avaimet käteen -toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset omaan aurinkovoimalaan. Saat aurinkoenergiajärjestelmän huolellisesti suunniteltuna, täysin käyttövalmiina ratkaisuna.

Lue lisää

Meidän energiayhtiö

Oulun Seudun Sähkö tarjoaa toiminta-alueensa asiakkaille sähköenergian myyntiä ja kaukolämpöä. Jäsenasiakkaat saavat 20 % alennuksen sähkön -ja kaolämmönenergiamaksuista.

Lue lisää