Etusivu / Info / Oulun Seudun Sähkö / Ajankohtaista / Varo huijaavia myyjiä - sähköä kaupataan taas harhaanjohtavilla puheluilla!
26.9.2017

Varo huijaavia myyjiä - sähköä kaupataan taas harhaanjohtavilla puheluilla!Liikkeellä on jälleen harhaanjohtavaa sähkön kaupittelua

Asiakkaat ovat ottaneet yhteyttä saatuaan epämääräisen puhelun, jonka aikana tarjotaan edullista sähkösopimusta. Asiakkaalle on voinut jäädä käsitys, että myyntisopimus tehdään Oulun Seudun Sähkön kanssa, vaikka myyjänä onkin toinen yhtiö. Asiakkaat ovat myös ymmärtäneet soittavan yrityksen tekevän yhteistyötä Oulun Seudun Sähkön kanssa. Haluamme tähdentää että emme tee minkään tahon kanssa yhteistyötä sähkön myynnissä!

Jos epäilet tulleesi epämääräisen huijauspuhelun kohteeksi, ota välittömästi yhteyttä omaan sähköyhtiöösi, jossa tiedetään sopimuksesi tilanne. Etämyyntinä tehtyihin sähkösopimuksiin kuuluu neljäntoista päivän peruuttamisoikeus. Sähkönmyyntisopimuksen pystyy myös kiistämään, jos kuluttaja kokee sen syntyneen ilman hänen suostumustaan.

Oulun Seudun Sähköstä soitettaessa asiakkaalla näkyy Oulun Seudun Sähkön numero (+358) 08 310 1313.Oulun Seudun Sähkö
Voimatie 2, 90440 Kempele • puh. (08) 310 1313, faksi (08) 381 763 • asiakaspalvelu@oss.fi