Haemme tietoliikennepäällikköä

ke 10. kesäkuuta 2020 10.00.00

Haemme TIETOLIIKENNEPÄÄLLIKKÖÄ avainhenkilöksi pääosin valokuituverkkoon perustuvaan laajakaistaliiketoimintaan.

 

Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa ja kokemusta laajakaistaverkoista. Tehtävässä ohjaat laajenevan verkkomme teknisiä ratkaisuja luoden tulevaisuuden palveluita laajalle asiakaskunnallemme. Valokuituverkon laiteratkaisut ja protokollat ovat sinulle tuttuja, ja osaat tehdä teknistaloudellisia vertailuja päätösten tueksi. Operaattorimaailman tuntemus, sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin taito ovat eduksesi tehtävässäsi.

 

Työskentelet liiketoimintajohtajan alaisuudessa ja apunasi on verkonrakennukseen ja tekniikkaan vihkiytyneitä henkilöitä. Organisaatiomme tekee läheistä yhteistyötä samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa.

 

Pääset mukaan mielenkiintoiseen työhön kehittämään Oulun Seudun Sähkö -konsernin uutta ja voimakkaasti kasvavaa liiketoimintaa. Aloitimme toiminnan vuoden 2018 alusta.  Tällä hetkellä meillä on noin 7 000 valokuituasiakasta ja kasvamme edelleen voimakkaasti Suomen suurimpana seutuverkkotoimijana.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.6. mennessä jukka.kaarre@oss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Jukka Kaarre 040 823 1415.


Oulun Seudun Sähkö on monipuolinen ja voimakkaasti kehittyvä konserni, joka toimittaa sähköä, lämpöä ja valokuitua 30 000 asiakkaalleen Oulun ympäristökunnissa. Konserniin kuuluvat emoyhtiö Oulun Seudun Sähkö ja tytäryhtiöt Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy sekä valokuituliiketoiminnasta vastaava Oulun Seudun Sähkö Kuitu Oy tytäryhtiöineen.  Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 54 milj. euroa. Toimintamme perustuu laajaan verkostoitumiseen ja yhteistyökumppanuuteen.  Olemme noin 30 henkilön toimihenkilöorganisaatio. Toimipaikkamme sijaitsee Kempeleessä.

Jäsenalennetun sähkömme myy

Alueemme paras valokuituliittymä

Tervetuloa asumaan naapurustoon

Tee muuttoilmoitus