Etusivu / Sähkö / Virma-tuotteet

VirmaVartti,VirmaSpotti ja VirmaJämpti

Oulun Seudun Sähkö on laajentanut palveluvalikoimaansa asiakkaiden pyynnöstä myös yritystuotteiden puolelle. VirmaVartti,VirmaSpotti ja VirmaJämpti tarjoavat yrityksille markkinalähtöiset ja kilpailukykyiset hinnat sekä paikallisen palvelun. Tuotteet on suunniteltu erityisesti pk-yrityksille ja muille yli 100 MWh sähköenergiaa vuodessa kuluttaville asiakkaille.

 

virmavartti_oss.jpg

VirmaVartti

Sähkön hinta muuttuu neljännesvuosittain markkinaehtoisesti tukkusähkömarkkinahinnan muutosten mukaisesti. Koska sähkön hintaa ei sidota pitkiksi sopimusjaksoiksi kerrallaan, tarjoaa VirmaVartti hyvän ja turvallisen mahdollisuuden hyödyntää matalia markkinahintoja.

Hinnat muuttuvat markkina- ja kilpailutilanteen mukaan neljännesvuosittain ja asiakas saa hintamuutoksesta tiedon suoraan sähköpostiin. Hinta säilyy kiinteänä kvartaaleittain.

Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen voi irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla.

 

virmaspotti_oss.jpg

VirmaSpotti

VirmaSpotti on tarkoitettu yrityksille, jotka antavat tukkumarkkinoiden kilpailuttaa sähkönsä hinnan. Tukkumarkkinoilla sähkön hinta vaihtelee tunneittain. Myös asiakkaan sähköenergian hinta vaihtelee tunneittain tukkumarkkinoiden muutosten mukaan.

Tuote on sidottu pohjoismaisen sähköpörssi Nord Poolin pörssihintaan. Hinnan laskut ja nousut näkyvät nopeasti sähkölaskussa.

 

VirmaJämpti

VirmaJämpti on määräaikainen kahden vuoden sopimus. Siinä sähköenergian hinta on vakaa sopimuskauden.

VirmaJämpti V6 hinnasto 1.11.2017 alkaen.pdf

 

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

 

 

Oulun Seudun Sähkö
Voimatie 2, 90440 Kempele • puh. (08) 310 1313, faksi (08) 381 763 • asiakaspalvelu@oss.fi