Etusivu / Kaukolämpö / MeidänLämpö-palvelut / Rakentajan lämpömuistio

Näin liityt kaukolämpöön

Rakennuksen onnistunut kaukolämmön toteutus vaatii runsaasti tietoa, eikä rakentajan kannata lähteä toteuttamaan sitä yksin. Oulun Seudun Sähkö toimii mielellään rakentajan apuna.Kaukolämpöön liittyminen onnistuu sekä uutta kiinteistöä rakennettaessa että vanhan kiinteistön peruskorjauksen yhteydessä. Omakotitalon rakentamista suunnittelevan kannattaa heti ensi töikseen pyytää OulunSeudun Sähköltä lisätietoja kaukolämmöstä ja siihen liittymisestä.

Peruskorjauksen yhteydessä kannattaa harkita myös vaihtamista kaukolämpöön. Kaukolämpöön liittyminen onnistuu, kun kiinteistö sijaitsee Oulun Seudun Sähkön kaukolämpöverkoston läheisyydessä. Pyydä tarjous – saat samalla lisätietoa kaukolämmöstä.

Kaukolämpö on luotettava ja vaivaton tapa huolehtia kotisi lämmöstä ja lämpimästä käyttövedestä. Tasalaatuinen kaukolämpö lisää asumisviihtyisyyttä. Kaukolämpölaitteiston tilantarve talossasi on melko pieni, koska lämpökattiloita, piippuja ja polttoainevarastoja ei tarvita. Kaukolämpöön liittyminen on myös panostus tulevaisuuteen, sillä se nostaa kiinteistösi arvoa.

Huonetilojen lämmitys voidaan jakaa miellyttävästi vesikiertoisilla patteri- tai lattialämmitysjärjestelmillä. Myös pesutilojen lattialämmitys ja ilmanvaihtokoneiden tuloilman lämmitys on järkevää liittää kaukolämpöön.

Kaukolämmön asiakkaana voit säästää energiaa ja rahaa ilman suuria investointeja. Käytettäessä lämmityslaitteita oikein ja harkitusti energiaa säästyy ilman, että terveellisen ja mukavan asumisen vaatimuksista tarvitsisi tinkiä. Hyväkuntoiset laitteet takaavat miellyttävän ja tasaisen huonelämpötilan ja lämmintä vettä on aina riittävästi.

Lataa Rakentajan lämpömuistio (pdf)

    Ota ajoissa yhteyttä

    Ota yhteys Oulun Seudun Sähköön tarkistaaksesi onko kiinteistö liitettävissä kaukolämpöön. Annamme mielellämme opastusta kaukolämmön suunnitteluun ja toteutukseen. Tarvittavat suunnitelmat kannattaa teettää alan ammattilaisella, oli kyseessä saneeraus- tai uudiskohde.

    Oulun Seudun Sähkö
    Voimatie 2, 90440 Kempele • puh. (08) 310 1313, faksi (08) 381 763 • asiakaspalvelu@oss.fi