Etusivu / Info / Vuosikertomus-online / Sähköosuuskunnan jäsenyys

Jäsenalennukset yhteensä 1.6 miljoonaa euroa

Oulun Seudun Sähkön osuuskuntiin liittyi vuoden 2016 aikana 344 jäsentä. Jäsenmäärä kasvoi 16 449 jäseneen.

Sähköosuuskuntien henkilöjäsenet saavat Oulun Seudun Sähköltä ostamastaan sähköstä ja kaukolämmöstä jäsenalennusta 15 % toimialueellamme sijaitsevaan käyttöpaikkaan. Jäsenalennus muuttui prosenttimääräiseksi 1.1.2016. Vuoden 2016 aikana jäsenalennusta annettiin 1,6 miljoonaa euroa, keskimäärin 97 euroa jäsentä kohti.

Osuuskuntien kokoukset toukokuussa

Sähköosuuskuntien jäsenet kokoontuivat toukokuussa osuuskuntakokouksiin.

Oulun Seudun Sähköllä on 12 paikallista jäsenosuuskuntaa, joiden toimintaa ohjaa viisijäseninen hallitus. Hallitus kokoontuu lakisääteisten kokousten lisäksi aina tarvittaessa.

Jäsenosuuskunnilla ei ole omaa liiketoimintaa, mutta ne saavat tuloja Oulun Seudun Sähkön tilittämistä jäsenmaksuista sekä vuosittaisesta toiminta-avustuksesta. Osuuskunnat voivat itsenäisesti käyttää varojaan valitsemiinsa kohteisiin.

Jokaisella Oulun Seudun Sähkön omistajajäsenellä on halutessaan mahdollisuus osallistua oman alueensa jäsenosuuskunnan toimintaan ja siten päästä vaikuttamaan myös keskusosuuskunnan päätöksentekoon.

Keskusosuuskunta Oulun Seudun Sähkön ylintä päätösvaltaa käyttää osuuskuntakokous, johon omistajajäsenet valitsevat edustajansa. Osuuskuntakokous valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja se puolestaan hallituksen jäsenet.

 

Oulun Seudun Sähkö
Voimatie 2, 90440 Kempele • puh. (08) 310 1313, faksi (08) 381 763 • asiakaspalvelu@oss.fi