Etusivu / Info / Valokaari-online / Vireä kunta sai lisää virtaa

Vireä kunta sai lisää virtaa

Uudet vapaa-ajan kohteet antavat hauskaa ja liikunnallista tekemistä niin Kempeleen kuin lähikuntienkin asukkaille. Zempin monipuoliset pelikentät, kuntosalipalvelut ja Pelixir- keilahalli sekä Leo’s Leikkimaa -sisäleikkipuisto ovat mukava lisä entisestäänkin vireän kunnan palvelutarjontaan.

Leo’s Leikkimaa houkuttelee liikkeelle

Leo’s Leikkimaa on Pohjoismaiden suurin, ruotsalaislähtöinen sisäleikkipuistoketju, joka avasi uuden puiston Kempeleeseen marraskuussa 2016. Leo’s Leikkimaa on koko perheen hauska kohde, jossa aikuiset sekä lapset liikkuvat ja leikkivät yhdessä.

Puisto on sisutettu kauttaaltaan hauskalla viidakkoteemalla, ja laajat kiipeilyalueet on mitoitettu aikuisillekin sopiviksi. Taaperoille on tarjolla oma erillinen leikkialue, jossa on turval¬lista puuhastella ikätovereiden kanssa ja harjoitella motorisia taitoja.

Puistossa on monipuolisesti aktiviteetteja; trampoliineja, liukumäkiä, pallopelikenttiä, polkuautoja ja paljon hauskaa tekemistä. Lisäksi Leo’s Leikkimaan bistro palvelee liikkujia nälän yllättäessä.

- Täällä on mukava touhuta lasten kanssa, tuonne mahtuu hyvin kiipeilemään itsekin ja sehän on tosi hauskaa, samalla saa hyvin liikuntaa, kempeleläinen neljän lapsen äiti Sanna kertoo.

Leo’s Leikkimaassa on tarjolla maksuton wifi-yhteys sekä mukavia sohvia, jos aikuisten täytyy leikin sijaan keskittyä esimerkiksi työntekoon. Viikonloppuisin Leikkimaan maskotti Leo-leijona on tavattavissa puistossa. Paikka soveltuu erinomaisesti vaikka kaverisynttäreiden järjestämiseen.

Zemppi Areena täyttyy tapahtumista

Zemppi Areenasta löytyy upouutta urheilu- ja tapahtumapinta-alaa yhteensä 2300 neliötä. Areenan viihdepuoli otetaan virallisesti käyttöön avajaisissa 8. huhtikuuta, jolloin areenalla ovat esiintymässä Mikko Kuustonen, Krista Siegfrieds ja Jukka-Poika. Kevään mittaan luvassa on lisää tapahtumia ja musiikkia moneen makuun, liikunnallisten tapahtumien ohella.

Tilaa urheiluseuroille, yrityksille ja yksityisille

Zemppi Areena tarjoaa harjoitustiloja niin paikallisille urheiluseuroille kuin yksityisillekin henkilöille. Areenasta löytyy useita pelikenttiä, mm. futsal, sulkapallo ja salibandy. Tilat on jaettavissa kätevästi viiteen osaan, esimerkiksi oheisharjoituksia varten. Salivuoroja ja pelikenttiä voivat kaikki varata Zemppi Areenan verkkosivuilta, hinnoittelu on tuntipohjainen.

Yrityksille on tarjolla monipuolisia valmiiksi tuotteistettuja palveluita, joista osa, kuten TYKY-päivät järjestetään yhteistyössä muiden keskuksessa toimivien yritysten kanssa. Yritys voi valita monipuolisesta valikoimasta täsmälleen sopivan TYKY-päivän.

Areenan tiloissa palvelee myös kampaamo, Salibandystore.fi ja ravintola H2O. Zemppi Areenan yhteydessä sijaitseva Forenom-ketjun hotelli avataan huhtikuun aikana.

 

Oulun Seudun Sähkö
Voimatie 2, 90440 Kempele • puh. (08) 310 1313, faksi (08) 381 763 • asiakaspalvelu@oss.fi