Etusivu / Info / Valokaari-online / Kaukolämpöä avaimet käteen -toimituksena

Vaihda öljylämmitys kaukolämpöön avaimet käteen -toimituksena

- säästöä vaivattomasti ja turvallisesti

Kaukolämpö on edullinen ja vaivaton tapa lämmittää kiinteistö, vuositasolla säästöä voi syntyä jopa tuhat euroa öljylämmitykseen verrattuna. Oulun Seudun Sähkö tarjoaa nyt lämmitysjärjestelmäremonttia helposti ja vaivattomasti avaimet käteen–toimituksena, jopa kymmenen vuoden korottomalla maksuajalla.

Lämmitysjärjestelmäremontissa öljylämmityskorvataan liittämällä kiinteistö läheisyydessä olevaan kaukolämpöverkkoon liittymisjohdolla. Liittymisjohdon rakentamisen lisäksi lämmönjakokeskuksessa tapahtuvaan remonttiin varataan aikaa yhdestä kahteen päivään kohteesta riippuen. Lämmöt saadaan takaisin samana päivänä kun vanha öljykattila on poistettu.

Avaimet käteen -toimituksessa lämmitysremontin kokonaisvastuu on Oulun Seudun Sähköllä.

- Olemme valinneet kaksi LVI-urakoitsijaa toteuttamaan kanssamme lämmitysjärjestelmäsaneerauksia. Kun asiakas tekee kanssamme sopimuksen lämmitysjärjestelmän muuttamisesta öljystä kaukolämpöön, hoidamme me kaiken suunnittelusta vanhan öljykattilan romuttamiseen, asiakaspalvelupäällikkö Jussi
Ervasti Oulun Seudun Sähköstä kertoo.

Remontilla kiinteistön arvo nousuun

Oulun Seudun Sähkön valitsema LVI-yhteistyöurakoitsija käy asiakkaan kiinteistössä ja
selvittää kustannukset lämmitysjärjestelmäsaneerauksesta. Oulun Seudun Sähkö määrittelee
kaukolämpöön liittymisestä aiheutuvat kustannukset. Avaimet käteen -sopimuksen
syntyessä Oulun Seudun Sähkö hoitaa remontin alusta loppuun, mukaan lukien LVI-työt.

- Kaukolämpö on hyvin suosittu lämmitysmuoto, koska se on edullista, huoletonta ja
nostaa kiinteistön arvoa huomattavasti, Ervasti jatkaa.

Rahoitus jopa 10 vuoden maksuajalla

Lämpösaneerauksen kustannukset vaihtelevat muun muassa sen mukaan, mistä saakka
kaukolämmön liittymisjohto kohteen lämmönjakokeskukseen vedetään. Tyypillisimmin kustannukset koko lämmitysjärjestelmän saneeraukseen omakotikohteessa on noin 10 000
euroa. Asiakas voi halutessaan maksaa koko summan kerralla, jolloin hän saa LVI-osuudesta kolmen prosentin alennuksen. Asiakkaan on mahdollista valita myös Oulun Seudun Sähkön tarjoama edullinen rahoitus.

Lämmitysremontin kokonaiskustannus voidaan jakaa kuluttomasti jopa 10 vuodelle, jolloin kustannus kuukautta kohden kotitalousvähennys huomioituna on esimerkiksi noin 70 euroa 10 000 euron remontissa. Koska kaukolämpö on huomattavasti öljylämmitystä edullisempi lämmitysmuoto, maksaa lämmitysremontti itsensä pienentyneinä lämmityskuluina. Jos remontoitu kiinteistö myydään maksuajan kuluessa, on maksusopimuksen siirtäminen kiinteistön uudelle omistajalle mahdollista. Maksuerät veloitetaan kuukausittain kaukolämmön energialaskun yhteydessä.

Hyödynnä jäsenyys myös lämmössä

Oulun Seudun Sähkön jäsenenä saat 15 % alennuksen sähkön lisäksi myös kaukolämmöstä.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon
kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta. Kun ostat työn ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä, saat vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta. Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö.

 

Oulun Seudun Sähkö
Voimatie 2, 90440 Kempele • puh. (08) 310 1313, faksi (08) 381 763 • asiakaspalvelu@oss.fi