Etusivu / Info / Rekry

Vahvistamme resurssejamme ja haemme sähkönsiirtoliiketoiminnan palvelukseen

Projektivastaavaa

vastaamaan sähköverkon investointiprojekteista, jotka varmistavat asiakkaillemme luotettavan ja turvallisen sähkönsiirron.
Projektivastaavana varmistat verkonrakennuksen projektien laadukkaan toteutuksen. Tehtävääsi liittyy olennaisena osana sähköverkon suunnittelun lisäksi projektin koordinoiminen eri yhteis-työtahojen kanssa, urakoitsijayhteistyö ja rakennuttaminen sekä kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta. 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Projektivastaavana vaikutat laajasti yrityksemme toiminnan taloudellisuuteen, sähkönjakelun luotettavuuteen, tur-vallisuuteen ja ympäristöön. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen sähköverkon päivystykseen.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, eduksi luetaan sähkövoima- tai sähköverkkotekniikan alan koulutus. Tehtävässä menestymistä tukee aiempi kokemus sähkönsiirtoliiketoiminnasta ja sähköverkon rakennusprojekteista. Eduksesi luetaan myös aikaisempi kokemus projektinhallinnasta.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkeä, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista asennetta uuden oppimiseen.

Tarjoamme haastavan työn luotettavassa ja kehityshakuisessa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä:
Verkonrakennuspäällikkö Pasi Jokinen p. 0400 230552.
Toimitusjohtaja Timo Patana  p. 0400 324889.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 26.6.2017 mennessä osoitteella Oulun Seudun Sähkö Verkkopalvelut Oy, Voimatie 2, 90440 Kempele. Kuoreen tunnus “Projektivastaava”. Voit lähettää tiedot myös sähköpostitse pasi.jokinen@oss.fi.

Oulun Seudun Sähkö
Voimatie 2, 90440 Kempele • puh. (08) 310 1313, faksi (08) 381 763 • asiakaspalvelu@oss.fi